๐”ผ๐••๐•–๐•Ÿ โ„™๐•’๐•ฃ๐•ฅ ๐• : ๐”ป๐•’๐•Ÿ๐•Ÿ๐•ช๐”น๐• ๐•ช ยขhเธ„ptฤ“r two

tijdloos
De Eindeloze Kosmos


In oneindige leegten van ruimte en tijden vloog de capsule een supernova binnen. Dichterbij aangekomen verandert de supernova in een zwart gat. De capsule vervolgt zijn reis in het onbekende……Dannyboy was razend enthousiast in de tijdscapsule en liet zich volledig gaan in de reis. De capsule maakte een beneden beweging en landde op een leeg landschap. Voorzichtig deed hij de deur open en zag dat hij op een boerderijtje was geland. Een man met een hooivork kwam tevoorschijn en dreigde Dannyboy te slaan. Vlug haalde Dannyboy een paar vruchten en kleren tevoorschijn en zei er erachteraan: ”Ik kom uit de toekomst!, hallo?”. De hooivork prikker begreep hem niet merkte hij…
.


Nog een persoon kwam uit het boerderijtje nar buiten. Een vrouw die zeer ernstig de situatie aankeek. What year? vroeg hij de man en vrouw. Ze begrepen het niet ze keken hem aan alsof ze een spook zagen. Een stilte daalde neer in de ambiance. Ineens klonk er een geluid van een baby. “What the fuck!, dacht Dannyboy, ook nog eens. Ze hebben een baby ergens verstopt. De vrouw en man riepen mij naar achteren. Daar aangekomen werd Dannyboy door een immense licht overmeesterd. ”Huh die baby geeft licht ofzo”, dacht Dannyboy.Hij kwam dichterbij en keek de baby aan. De mooiste baby ooit. Wat een prachtig kindje, wat een bos haar met bolle wangetjes. ”Your baby? vroeg Dannyboy aan het stel. Kennelijk begrepen ze dat toen en knikten ja. Hij was wel benieuwd hoe de baby eigenlijk heette. Me Daniel..zei hij weer om zich voor te stellen terwijl hij de baby aanwees. De vader kwam dichterbij en vertelde zachtjes de naam van de baby.
“O my god,
Wow!!

reageerde Dannyboy heftig op het antwoord. “Dit is waanzinnig, onwijs waanzinnig!!
“Ben ik zo ver terug gereisd.”
Overstelpt door gevoelens en emotie knielde Dannyboy neer voor de baby. Lieve mensen, begon hij zijn relaas tegen de ouders. “Hij zal een revolutie veroorzaken. de beschaving is begonnen door…hem.” “Julie baby gaat de wereld veranderen voorgoed, zei Dannyboy
Hij stond weer op en ging snel zijn capsule binnen.
Hij keek op de monitor en zag geen jaartal.
Het was het jaar 0.


January 2022
Eden Mansion

“Jezus Christ!”

shouted Sheeba from out the room.“Everybody is fucking wasted”, The ladies drank too much last evening and were naked on the floor. “Ohh man, my head is aching like a motherfuck, shouted Tomboy.” ”Can someone please untie me, shouted Lola. She was getting awake and realized she is tied spread eagle to the bed. Apparently the game got a bit out of hand and they forgot to untie her from the bed again. Tomboy approached her and slapped into her face.
”Shut the fuck up, bitch!
You are my slave!”
Puta!

While the girls were still drowsy and fuzzy and wakening up, Dannyboy was in the shower singing a song;

๐ŸŽถHow do I get through one night without you
If I had to live without you
What kinda life would that be
Oh I, I need you in my arms, need you to hold
You’re my world, my heart, my soul
If you ever leave
Well, baby you would take away everything
Good in my life
And tell me now
How do I live without you?
I want to know
How do I breathe without you?
If you ever go
How do I ever, ever survive
How do I, how do I, oh how do I li
ve๐ŸŽถ

Tomboy: “Hey what types of drugs have you ever used so far?”
Dannyboy: “do you mean hard or soft drugs?”
Tomboy: “All kinds, all varieties”
Dannyboy: “mdma was the most fun, at that time I was 20 or so and very experimental;
Tomboy: “I did it too, it makes you horny huh”
dannyboy: “that too indeed”
Tomboy: “did you do it alone or with friends?”
Dannyboy: “Always with friends, we had just agreed that way we could watch each other because one of us always stayed sober.
Tomboy: “Did you ever jerk off when you were under the influence of mdma?”
Dannyboy: “yes absolutely, masturbating with it makes it very enjoyable.
Tomboy; “did you also do group masturbation?
Dannyboy: “regularly we called our suite then ”the meeting room”
Tomboy: “please explainโ€ฆ


Dannyboy: ”boys and girls were there then, we were young and we were actually secretly curious about what our penises and vaginas looked like or what it was like when we showed it to each other.
Tomboy: ”So it was kind of a sneaky desire of hot young people.
Dannyboy: “It was an incredible time full of enjoyment of the deepest soul, pleasantly dark, and your mind made acquaintance with its abysses and extremes. In some cases way over it”
Tomboy: “What was the reason that you used mdma for 2 months then?
Dannyboy: “I was discovering myself in every possible way. I was very inquisitive and curious.”

Tomboy: “Have you ever used heroin or crack?” “Just say the heavier shit.”
dannyboy : “No, and thankfully never thought of doing it either.”
Tomboy: “speed or cocaine?”
dannyboy : “Twice.”
Tomboy: “when?”
dannyboy: “speed when I was 20 and coke twice when I was 24.
Tomboy: “where?”
dannyboy: ”the blue rash an old building where gothics and misfits came together, rave parties on speed.
Tomboy: “and coke?”
dannyboy: “twice during an experimental date. “I came to visit a couple, the man was much older almost elderly and the woman in her twenties.” After a few sniffs the lady lay down and I had to lick her from head to toe.” “Starting with her feetโ€ฆ”
Tomboy: “But of course!”
dannyboy:”โ€ฆโ€ฆ.after her anklesโ€ฆ.her achillesโ€ฆ.her kneesโ€ฆ.inside of her thighsโ€ฆside of her thighsโ€ฆ..her hipsโ€ฆ
Tomboy: “Her vagina???”
dannyboy: ”extensively”
Tomboy: how do you feel when you’ve snorted coke?”


Dannyboy: “It feels like you’re turning into superman” “A tremendous courageous feeling will take over your body.”
“You become invincible”
“You’re the boss”
Tomboy: “Did it feel enticing to do it again?”
Dannyboy: ”liked to try it though but no rather not, , besides I got diarrhea the day after and couldn’t sleep for two days.”

Tomboy: ”What kind of drugs did you use often before you quit smoking?”
dannyboy: ”marijuana”
Tomboy: ”does marijuana fall under drugs?” “it’s just herbal, right, like tea leaves?”
dannyboy: ”In certain indigenous cultures it does” “In the west it falls under tolerated drugs.”
Tomboy: ”when can you get addicted to it?”
dannyboy: ”usually only in combination with tobacco, it’s not the marijuana that causes addiction and dependence but the tobacco.”
Tomboy: ”so basically someone who doesn’t smoke should smoke marijuana pure if it is used recreationally.”
dannyboy: “if it doesn’t interfere with your daily goals there is nothing wrong with doing it.”


Tomboy: “does alcohol actually fall under drugs?”
dannyboy: “same story, if you can keep control of it, then it’s not weird to have a beer or a glass of wine every night.”
Tomboy: ”Basically it comes down to that if you are disciplined enough you can resist temptation and then have control over it.”
dannyboy: ”because if you lose control, then you succumb to temptation. You are then too weak to resist temptation. That’s why dicipline is important at that time. A strong disciplineโ€ฆโ€ฆmakes sure that you keep controlโ€ฆโ€ฆand can resist temptation.



De Eindeloze Kosmos
tijdloos



De gedachten aan het wonder uit het jaar nul bleven rondspoken in zijn hoofd. Hij keek op zijn panel. 2015/2016/2017/2018/2019 stond er. Zijn oog viel op de schuiver ernaast. Hij bewoog de schuiver. Plotseling werd de vloer van de capsule doorzichtig. Hij zag de wereld onder zijn voeten voortbewegen. Erg snel. Hij bewoog de schuiver en zag voorstellingen en gebeurtenissen afspelen onder zich. Naarmate hij de schuiver langzamer bewoog des te beter was er te zien wat er afspeelde…..
Hij zag zichzelf weer in diezelfde stad waar hij zovaak was in die tijdsperiode. Een wandeling in het stadshart. Verkennend door het bos en de natuurgebieden. Hij komt de uithoeken tegen na een hardloopwedstrijd in die stad.
ultieme zaligheid.

Het is tijdloos


hij ziet zichzelf lopend die nacht naar huis gaan. Hij schudt de hand en word bijna fijngeperst. Zoveel liefde had hij nog nooit gevoeld.
hij schuift de schuiver iets naar voren. Etentje met vrienden er word een foto gemaakt door een chinees, een imitatieshow volgt, hij word gefilmd.Een flits doemt op en de voorstelling gaat verder op een andere tijdspunt…High five is eigenlijk een high smash.
keihard gemept pols bijna ontwricht. Hij is zen. Losgekomen van zijn verleden en op zoek naar de toekomst.Het kwaad zoekt toenadering want de controle is verdwenen. Hij gaat verkeerd. zijn verjaardag. de kus volgt. verleiding is gekomen in menselijke gedaante. de omkanteling is begonnen.overname is gestart. het kwaad slaat haar parasiete tentakels uit en wil totale controle. Hoe kan zij haar hebben gekust ziet hij de andere denken. ”Hij moest mij kussen, valt af te lezen aan de hysterische gedachte van de andere..”
Hij pakt de schuiver vast en draait steviger. ”Daar gaat het om toch controle houden over iemand.” Hij keek haar aan en begreep het meteen
De capsule begon ineens vaart te maken totdat het ineens tot stilstand kwam.
Dannyboy trok snel wat kleren aan en besloot even een kijkje te gaan nemen.
Een mistige gebied waarbij de grond nauwelijks zichtbaar was. Werkelijk alles was omhuld in een soort witte nevel. Alsof hij in een wolk is terechtgekomen. Hij hoort iemand een muziek maken. Het klinkt als een fluit
Een gedaante doemt op uit de nevels…..


Wow!
Dannyboy was erg geschrokken maar voelde tegelijkertijd een zalvende kalmte. Zo sereen heeft hij zich nog nooit gevoeld. De gedaante bespeelde zijn fluit en het lied was allesomvattend. De klanken drongen tot diep in de ziel. Hij sprak niet maar communiceerde middels de energievelden van het gebied waar ze zich in bevinden.
De hindoe god van de liefde heeft zich gemeld in zijn pure vorm.

Dannyboy: ”iedere keer als jij verschijnt dan is de balans zoek”
Krishna: “Ik ben vele keren verschenen op aarde om de balans in stand te houden.
Dannyboy: ”hoe houd ik dat in stand?”
Krishna: ”dat doe je al”
Dannyboy: “ik snap het niet”
Krishna: “je hebt controle over je dualiteit. Alleen dan heb je balans.”
Dannyboy: ”maar meestal als u verschijnt dan is de balans toch zoek?”
Krishna: “ieder eind is het begin van een nieuwe cyclus, in dit geval zorg ik ervoor dat je balans van je vorige cyclus behouden blijft voor het volgende.” Daarom verschijn ik voor je.
Dannyboy: Wat zou ik dan moeten doen om te zorgen dat de balans behouden blijft?”


Een felle licht onderbrak de communicatie en de vorm van Krishna veranderde in slowmotion in alle avatars die hij ooit verscheen op aarde. Dannyboy kreeg geschiedenis en aardrijkskunde tegelijkertijd. Samen met de verschenen avatars trokken wereldgebeurtenissen en de menselijke evolutie als een speelfilm op de netvliezen van dannyboy voorbij . Vanaf het prille begin tot het oneindige. Hij zag de cyclusmaker Brahma en de destructor Shiva en hoe de instandhouder in alle tijden voor balans zorgde.
Uiteindelijk veranderden alle gedaantes en avatars tot 1 vorm
Zijn allereerste bron vorm kwam tevoorschijn
de god van de balans Vishnu had zich geopenbaard….
het licht was weer gecentreerd en de communicatie ging verder
Vishnu vertelde hem dat hij zal dromen om zijn universum werkelijk te maken. “Waar moet ik dan beginnen, vroeg dannyboy aan hem
Vishnu sprak en zei:
”Volg je hart”


Na de wijze woorden kroop Dannyboy weer zijn tijdmachine binnen en liet zich varen naar de volgende bestemming.De capsule vloog een heel donker gebied binnen. Er waren geen sterren te zien en er was amper licht. Donkere wolken omringden de capsule. Een scala aan aanstaanjagende geluiden namen de duisternis in bezit. Gegil en geschreeuw, maar net niet menselijk herkenbaar. “Waar the fuck ben ik nou weer terechtgekomen,” dacht Dannyboy. Het was te donker om iets te kunnen zien. Zijn capsule kwam tot stilstand en hij trok wederom snel wat aan en begaf zich naar buiten. De duisternis overheerste duidelijk in dit gebied. Er scheen geen licht dus het was er ook erg koud. Een gedaante met een beetje licht verscheen voor hem. Het was een vrouw! ”Een engel!” dacht Dannyboy. Langzaam verscheen er meer licht in het gebied en deze veranderde in een grote zaal. lijken en karkassen verschenen geketend aan de binnenkant van de zaal. Niets leefde meer! ”Dit is absoluut geen engel” concludeerde Dannyboy. De vrouw kwam langzaam dichterbij en stak haar grote tong uit. Ze likte Dannyboy’s gezicht. Ze siste als een slang. Het is de griekse godin van de onderwereld. De godin van de dodenrijk.


Dannyboy: “Shit!”
Persephone: ”eindelijk ontmoet ik je, tijdreiziger.”
Dannyboy: “kennen wij elkaar?”
Persephone: “ik ben de belichaming van het kwaad, ik neem soms vrouwelijke lichamen over” ”dan kan ik spelen met de mensen”
Dannyboy: ”komt het daardoor dat mijn exen zo bezeten waren?”
Persephone: “Je praat veel,” shhht
(ze likte nu de andere helft van dannyboy’s gezicht…)
Dannyboy: ”Wat ben je van plan?”
Persephone: ”geen plan” ”alleen genieten”
Dannyboy: ”Het is hier wel erg donker” “een beetje meer licht zou wel beter zijn”
Persephone: “zoals je wenst”


het werd nog lichter in de zaal en meer dingen werden nu zichtbaar. Een blote vrouw hing ondersteboven naakt aan een haak, en er stonden allemaal hoofden op een richel. De blote vrouw was een lijk! Geen grappen met deze godin van de dodenrijk. Ze maakt iedereen dood!


Dannyboy: ”word hades niet jaloers?”
Persephone: ”hades is bezig”
Dannyboy: ”wat is er met de anderen gebeurt”
Persephone: ”ze waren stout geweest, dus heb ik ze doodgemaakt”
Dannyboy: “ga je mij ook vermoorden?”
Persephone: ”ik wil alleen je bloed proeven, tijdreiziger, alleen je bloed”
Dannyboy: ”je laat me in leven?”
Persephone: ”je bent al half dood” ”Je bent een van ons” ga weg!


Ze duwde hem naar haar toe en plaatste haar zwarte lippen op zijn lippen. Met haar tanden beet ze zijn lippen tot bloedens toe en zoog als een vampier zijn bloed op. Het smaakte kennelijk erg goed want het leek wel alsof ze klaar kwam. Ze blaakte een schreeuw van opluchting en haar auro liet haar gedaante zien. ze likte haar lippen en gaf een knipoog aan dannyboy terwijl hij zijn capsule binnenstapte….


February 2014
Haarlem City

The photographer had called two guests. Two women. A girlfriend and his ex-wife. Both women are also good friends with each other I understood. The studio was pleasantly warm and the couch was already draped in sheets for the shoot that was about to follow. ”Okay you guys take off your clothes, “he said.

The somewhat younger lady stood naked in front of me and waited until I was also fully undressed. She took her position on the couch and I followed her and crawled into her lap and lay naked in her arms. She smelled nice.
The photographer was taking the pictures from all angles and sides. The other woman was enjoying the performance. I got an erection. She took my penis in her hands and squeezed it gently. “I’ll loosen em up again,” she said, looking at me with her fun eyes. We could see ourselves in the mirror across from us and it was making us horny. Suddenly she came out of her position and pushed me aside. She came and knelt in front of me and started sucking me. The photographer continued the shoot and just loved it. The other woman was getting horny. She took off her clothes and walked up to the photographer. She pulled down his pants and began to satisfy him orally. Meanwhile, I was still being indulged by the younger lady. She came up and faced me. I moved my head to her breasts and gently nibbled on her nipples. She moanedโ€ฆwith pleasure. ”Moreโ€ฆ, she said . I sank deeper and began my adventure between her downy vagina. I got it right. She collapsed in pleasure and lay down. She grabbed my hair on my head and brought it closer. I licked her like a medieval court jester. She was cumming. I tasted it.I was happy.

Photographer: ”Special, but had a nice shoot with all of us”
Dannyboy: ”do you guys do this more often?”
young lady: ”first time in this form, usually the models refuse extra acts”
Photographer: “you are used to a lot, it was quite easy for the first time
dannyboy: ”a little experimentation can’t hurt, can it?
older woman: ”what is your sexual orientation anyway?
Dannyboy: ”heterosexual bicurious”, “I don’t know actually”
young lady: ”100% heterosexual if I’m going purely off of what we just did.” ”but maybe I’m wrong?”
Dannyboy: ”I’ve done everything sexuallyโ€ฆwith everyone.” ”but indeed I am predominantly heterosexual.”
older lady (with a smileโ€ฆ): ”I think you are someone who actually sits in the living room but occasionally visits the kitchen”
Dannyboy (with a wink): ”part timer ๐Ÿ˜‰
Photographer: ”Doesn’t matter for the rest, we were just wondering.
young lady: “we like open minded people

photographer: ”the previous model was homophobic”
young lady: ”he didn’t want to be photographed by a man” and ”came up with anti-gay slogans”
photographer: ”we then explained to him that this is a free country and LGBT is allowed over here.
young lady: ”he came from turkey there lgbt is forbidden.”
photographer: “Homophobes should consider a little self-reflection”

older lady: ”mostly they are gay themselves”
photographer: ”Sometimes people are threatened by gays and lesbians because they are afraid of their own impulses, in a way ‘they protest too much”
Young lady: ”exaggerated macho behavior”
older lady: ”they hide their own feelings, because after all they are bothered by them. ”it bothers them” ”that’s why they are going to excessively resist it”
photographer: “In addition, it appears that sometimes those who would oppress others have been oppressing themselves, and we can have some compassion for them too, they may be unaccepting of others because they cannot be accepting of themselves.”

young lady: ”a woman sees that right away”
older lady: ”and usually homophobic persons have gay features themselves.”
photographer: ”a twink body” ”or they talk like a gay person”
“that’s why they oppose it, ”they are associated with it themselves”
young lady: ”somewhere inside they get excited about homosexuality, that triggers a shock reaction in that person. ”hence a homophobic person then starts to hate.
older lady: ”a lot of hate comes from love, ”homophobia comes from homosexuality”
photographer: ”what many homophobic persons usually do is shift the focus onto someone else to hide their own feelings”
”a student of mine caught a fellow student viewing gay porn.” He came to tell me that.” Meanwhile, he himself had collected everything about him in his own file.” ”a whole reference work”
dannyboy: ”pretty weird for someone who is so anti-gay and looks particularly to gay things “
photographer: ”exactly , because secretly a homophibic person is homosexual, only he doesn’t know how to accept his feelings.”
dannyboy: ”you should always embrace your feelings and your desires, that’s what makes you so unique and confident”



Maart 2020
The Hague City Centre

De panel is afgesteld op maart 2020. Een hardloopwedstrijd is gaande beneden ziet dannyboy door de doorzichtige vloer van zijn capsule. Het is pal voordat de virus zal settlen in de stad. De mensen hebben nog geen benul dat ze een periode van twee jaar depressie tegemoet gaan. Hij ziet zichzelf beneden. aparte startnummer. Halve marathon. Iets meer dan twee uur. Hij parkeert zijn capsule op een veldje en loopt het parcours op. Hij jat een blaadje ergens en een pen. Hij ziet zijn jongere zelf selfies maken en plaatsnemen op een bankje om uit te rusten. Hij neemt plaats naast hem op het bankje. ”mooie match man!” zegt hij tegen zichzelf. ”Thanx antwoord zijn jongere zelf. ”gelukkig hij herkent mij niet, denkt dannyboy. ”Ik moest dit geven aan je,”terwijl hij een papiertje aan hem overhandigd. Zijn jongere zelf opent het papiertje er staat iets op geschreven:

๐“ฏ๐“ธ๐“ต๐“ต๐“ธ๐”€ ๐”‚๐“ธ๐“พ๐“ป ๐“ฑ๐“ฎ๐“ช๐“ป๐“ฝ

Hij ziet dat de oudere man is vertrokken. Hij bewaart het papiertje in zijn broekzak. ”waarschijnlijk een boodschap voor de toekomst”, denkt hij bij zichzelf. Een zoemend geluid trekt zich voorbij en hij ziet een soort ruimteschip voorbijvliegen. het glimt alsof het een soort van knipoog geeft…een gebaar vanuit de toekomst?, denkt hij bij zichzelf. Intussen worden hekken geplaatst op het terrein en borden gestationeerd. De recentelijke ontdeking van het Corona Virus is inmiddels ook hier overgewaaid..


Published by Daniel

Art Model

One thought on “๐”ผ๐••๐•–๐•Ÿ โ„™๐•’๐•ฃ๐•ฅ ๐• : ๐”ป๐•’๐•Ÿ๐•Ÿ๐•ช๐”น๐• ๐•ช ยขhเธ„ptฤ“r two

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started