๐”ผ๐••๐•–๐•Ÿ โ„™๐•’๐•ฃ๐•ฅ ๐• : ๐”ป๐•’๐•Ÿ๐•Ÿ๐•ช๐”น๐• ๐•ช ยขhเธ„ptฤ“r fเปเธ™r

2015 (alternative werkelijkheid)
Zoetermeer


Een rits van auto’s bekleurde het wegen dek.
Een vrij opvallende gele auto tussen de massa met een neuriende chinese man aan het stuur,

Hij reed naar een afhaalchinees en daar aangekomen gaf hij zijn bestelling door…


microfoon bediende : ” Haalooo….zeg maar ,wat wil u bestellen?
chinees: ” moksi meti speciaal extla gloenten!
microfoon bediende : sambal bij?
chinees: ‘haha lolbloek!
natuulijk sambal bij!!
microfoon bediende: ”uw bestelling bijna klaar ja, even wachten bij parkeren ja??
chinees: “ja goed!”
microfoon bediende: ”welke naam kan ik noteren van u?
chinees: ”Wang…. Kee…
microfoon bediende: ” ok dank je wel even wachten jaa?!
Wang Kee: ” Ja goed!”

Wang Kee had zijn bestelling ontvangen en reed snel door naar huis, Hij had flinke honger en zijn vrouw Lee Sah stond thuis op hem te wachten. Wang Kee en Lee Sah zijn pas getrouwd en hebben onwijs veel plezier samen. Wang Kee vind het leuk om naakt door het huis te lopen als hij gedronken heeft. Dat vind Lee Sah niet erg fijn waardoor ze Wang Kee pest om zijn kleine piemeltje als straf. Wang Kee kickt erop en slaat af en toe Lee Sah op haar grote billen. Dat vind Lee Sah helemaal niet erg, in het geheim kickt ze er eigenlijk op….

Wang Kee: ” Lee Sah! joehooe ik heb eten! kom lekkel eten!!
Lee Sah: ik ben trots op jouw kleine vriend!
Wang Kee: ja goed!

Wang Kee en Lee Sah genoten en aten hun buikje vol
plotseling verscheen een felle lichtachtige bol in hun woonkamer
Het licht werd steeds feller
…en toen verscheen een man…gehurkt…en volledig naakt…


Dannyboy: Shit!
Wang Kee: Donnie Langoe!
what the fuck!
Lee Sah: Holy Fuck! Donnie!
Wang Kee: ja goed!
Dannyboy: Ik ben niet de persoon die je denkt ik ben Dannyboy tijdreiziger en kom uit de toekomst.
Wang Kee: toekomst??? dat betekent geld!!
Lee Sah: hij kan ons rijk maken Wang Kee!
Wang Kee: ja goed!

Dannyboy bedekte zijn kruis met een kussen die hij van de zitbank pakte. en besefte dat hij in een alternative werkelijkheid was beland. Een parallele verleden...


Dannyboy: Waar ben ik als ik vragen mag?
Lee Sah: je bent in zoetermeer
Dannyboy: na lange tijd..welke jaar eigenijk?
Wang Kee: 2015
Dannyboy: kunnen jullie mij een rondleiding geven door de stad en een bepaalde plek waar ik even wil kijken..
Wang Kee: eelst lekkel slapen, molgen ik bleng jouw londleiding ja?
Dannyboy: prima!

Dannyboy kreeg chinese kleding van Wang Kee en een aparte bed in het logeerkamer.Hij werd goed behandeld door het chinese stel. Hij verbaasde zich over de naiviteit van het stel. Terwijl hij in bed lag, hoorde hij Lee Sah en Wang Kee praten..

Lee Sah: andere universum?
Wang Kee: mischien alien?
Lee Sah: hij lijkt op hem maar is geen Donnie..
Wang Kee: palaaaa!


2040
Home


Elisabeth: is het echt zo dat in de vierde dimensie tijd en ruimte eigenlijk verwaarloosbaar zijn?
Dannyboy: Verleden, heden en toekomst kunnen allemaal tegelijkertijd plaatsvinden in de vierde dimensie, het ligt maar net op waar je de focus op legt. Het is alsof je reist door je gedachten.
Elisabeth: Maar dan zou je ook andere entiteiten uit andere universa tegen kunnen komen toch?
Dannyboy: dat niet alleen ons leven zou zomaar een droom kunnen zijn van een persoon in een alternatieve universum of andersom kan iemand uit en alternatieve universum ingevingen of visioenen krijgen die eigenlijk karaktereigenschappen zouden kunnen zijn jou. Paradoxaal krankzinnig!
Elisabeth: zou het dan bijvoorbeeld mogelijk kunnen zijn om terug te gaan in de tijd maar dan in een paralelle universum. zeg maar de droomwereld van de werkelijke entiteiten.
Dannyboy: een alternatieve verleden, een verleden die totaal anders is dan je eigen vertrouwde universum. In principe zou je dan je alter ego tegen kunnen komen zonder enige consequenties. In het eigen verleden krijg je een crash in tijd vacuum continuiteit. Maar in een alternatieve paralelle wereld is in principe alles mogelijk. Zelfs alleen al als je een gedachte heb zou die zich kunnen ontwikkelen tot een daad die jouw alterego uitvoert in zijn wereld…


Elisabeth en Dominique haalden twee flessen rode wijn tevoorschijn en schonken wat glazen in. Een rustige zwoele sfeer mengde zich met de geilheid van de drie. De vrouw van Dannyboy zorgde dat de glazen goed gevuld bleven en deed natuurlijk ook mee. Na verloop van tijd trokken Elisabeth en Dominique hun kleren uit. Sex hebben terwijl je bekeken word door Dannyboy en zijn vrouw was een onwijs heftige gevoel voor Elisabeth en Dominique. Liefdevol ging hun opvoering verder totdat Dominique een zakje cocaine uit haar beha haalde en een mooi lijntje op de tafel maakte. Alledrie namen een goede snuif en begonnen elkaars lijven te likken.Beffen in het kwadraat, vaginale sappen stroomden uit hun vulva’s. Van opwinding greep Dannyboy’s vrouw zijn ”festini” en zoog erop als een hitsige kalfje. Toen hij bijna klaarkwam mikte zijn vrouw de straal op het mooie gezicht van Dominique.
Elisabeth kwam tegelijkertijd klaar
Dannyboy droogde zich af en kuste de dames vaarwel

De dames boden Dannyboy ook een lijntje aan maar deze weigerde want hij moest straks weer gaan reizen.Ook al zou het zijn dronken roes breken, hij wilde niet te ver heen gaan. Bovendien voelde hij dat hij iets moest doen.Was een een soort aangedreven kracht wat voor hem voelde als een roeping? Of was het de gierigheid en de gewoonte om spannende dingen mee te maken in de vierde dimensie? Nieuwgierigheid?
Hij was juist daarom op zoek naar antwoorden…


Elisabeth: we vermaken ons wel, hou je jezelf wel goed in de gaten?
Dominique: ik zal weer op je wachten en heilzaam verlangen naar je ‘hydraterende tonic” hahah
Vrouw van Dannyboy: Boefie! doe je best he!! goed reizen denk erom gaat niet om de bestemming maar om de reis, daar liggen de antwoorden. Doe je fucking best! en ik zal op je wachten! kus! Love you!
Dannyboy: kus! Love You!

Dannyboy was behoorlijk dronken geworden en eigenlijk best wel wasted. Hij kroop naar zijn tijdscapsule en naakt nam hij plaats achter het panel. Hij zag de datum niet goed die hij afstelde maar wel de plaats: met een glimlach sloot hij zijn ogen en zag nog net staan ”2015″ Zijn iris van zijn lens echter maakte niet echt goed contact met het paneel want hij zag wazig door de wijn.Een alarmgeluid klonk en een vreemd knopje kwam tevoorschijn uit het dek. Met zijn dronken kop drukte hij deze in en een felle flits nam alles over….het licht werd steeds feller…en feller….


2015 (alternatieve werkelijkheid)
luchtruim scheveningen



Het object was al eerder gesignaleerd door de marine en ook de luchtmacht en het leger waren inmiddels op de hoogte gebracht. De overheid stuurde een van zijn beste piloten om het vreemde object te observeren. Luitenant T.T. Nique was dichtbij gevlogen en kon bevestigen dat het om een buitenaards object ging.Hij zag een reflectie op de bol. Een refectie van een paar blote vrouwen op een strand. een van de vrouwen zag hem ook.Het leek alsof ze wist dat hij hem zou zien.De verbazing was niet geveinsd maar eerder verwacht leek het wel.T.T Nique wilde meer weten en vloog dichterbij. Zijn apache raakte de bolvormige ruimteobject. Zijn motoren vielen uit en zijn apache begn neer te storten….

T.T Nique: mayday! mayday! ik stort neer! Over!

control room NASA: wat vervelend man! Over!

T.T Nique: permissie om schietstoel te gebruiken. Over! permissie graag! Over!

control room NASA : permissie toegestaan! Over!


T.T. Nique schoot uit de apache en mikte zich keurig op de pier. De beveiliging kwam op hem afgerend en vroeg of hij ok was. Hij stelde zich voor aan de beveiliging .

“Nique…T.T. Nique”
special services Interpol



De beveiliging gaf hem toegang tot een privehutje naast het grote hotel. Hier kon hij het object bestuderen dat nog steeds op een hele weirde manier boven de zee hing. Het bewoog niet maar zweefde daar alleen maar. Alle evenementen en dagelijkse gebeurtenissen in de hele wereld kwamen stil te liggen. Het nieuws stond vol van slechts een ding. De sphere vanuit de ruimte. Overal ter wereld werden wetenschappers en geleerden bijelkaar geroepen zag hij op de tv in zijn privehutje. Alle overheden werkten samen aan een plan om te achterhalen wat het object hier deed op aarde. T.T. Nique schonk zijn glas in met stevige brandy. Hij sloeg het glas achterover en bladerde door zijn aantekeningen. Intussen was de avond gevallen en nog voordat hij ging slapen nam hij zijn mail nog door…en las het bericht die NASA had verzonden….

“een tijdreiziger uit de toekomst, van een alternatieve toekomst welteverstaan heeft dit veroorzaakt. Hij heeft zich geteleporteerd naar ons verleden en een glitch gecreerd in onze tijdlijn die toevallig overeenkomsten vertoont met zijn tijdlijn uit zijn universum. Sterker nog hij lijkt opvallend veel op Donnie de heerser van Casa Donnie. Verzoek om dit uit de zoeken luitenant.Morgenochtend krijg je back up van een afgezant van een andere unit.
NASA HQ

T.T. Nique deed zijn laptop dicht en zijn nachtlampje uit en ging slapen. Een tijdreiziger uit de toekomst? en dan ook nog parallel? En wat heeft Donnie hiermee te maken? En wat doet die sphere hier op aarde? Wiskundige complexiteit? Bovennatuurlijke krachten? En back up morgenochtend van wie? De vragen raasden door het hoofd van T.T. Nique. Hij sloot zijn ogen…
De volgende ochtend besloot hij te joggen op het strand. Het was nog erg vroeg en de meeste tenten waren nog gesloten.Onderweg kwam hij een vrouw tegen, die zomaar ineens naast hem ”parkeerde” en meejoggde. Nog voordat T.T. Nique wat kon zeggen nam de vrouw het woord en vertelde dat ze de afgezant was gestuurd door de overheid. Zij was dus de associate waar NASA het over had in de mail, dacht T.T Nique. Ze stelde zich voor als agent Misty Glory. Federal Bureau of Investigation.

T.T.Nique: FBI?!

Misty Glory: op een prettige samenwerking!

T.T. Nique: hoeveel weet je van de sphere?

Misty Glory: het is een gevolg van een zogenoemd tijdreiziger. Iemand die dwars door tijd en ruimte beweegt en de sphere is een glitch vanuit een hogere macht die blijkbaar iets wilt voorkomen.

T.T. Nique: is de sphere een soort van tijdmachine? Ik zag toen ik er vlakbij vloog met mijn helikopter een weerspiegeling van drie vrouwen op een strand. Het leek alsof een van hen mij ook zag en gelijk wist wat er aan de hand was..

Misty Glory: de vraag is waar zitten die drie vrouwen?

T.T. Nique: dat is wat er dus niet klopt, ze waren nergens te vinden via facial recognition. En de achtergond van het strand heeft geen duinen. Het is te hypermodern voor een strand.

Misty Glory: andere tijd?

T.T. Nique: de vraag is dus niet waar, maar wanneer?

Misty Glory: de sphere kan antwoorden geven

T.T. Nique: ik denk dat we even langs moeten gaan bij Casa Donnie, hij heeft meestal wel een paar connecties waarbij we meer antwoorden kunnen krijgen

Misty Glory: bij die gekke gangster??!!!

T.T. Nique: tegen mij is hij wel cool, ik heb mooie deals met hem gesloten, mischien dat hij ons verder op weg kan helpen. Allereerst moeten we even een auto fixen ergens vandaan dan kunnen we daar naar toe gaan.

Misty Glory: ik heb een auto

T.T. Nique : bedoel je die daar, wow dat is een spectucalaire auto. Wij bij Interpol moeten meestal zelf op zoek gaan, maar dit komt erg goed uit


Samen liepen ze naar de Shelby GT500 en T.T Nique mocht achter het stuur.De kracht en souplesse van de stuuraandrijving viel hem op. Dit was een heerlijke auto. Misty Glory nam een slokje van haar jus’dorange en wees T.T Nique op de capaciteiten van haar auto. Zijn mond viel open van verbazing. In overleg besloten ze zich op te frissen in hun strandhutjes om vervolgens te rijden naar Casa Donnie…..



present day
Eden Mansion

Dannyboy: You know, that piramide game setting is actually coming out of my throat. im done with this. Conversion to what? And be humble to who? Who the fuck is that? That person is not even qualified? Even people from the so called agreements are doubting this whole bullshit.
Tomboy: Motherfucker!
This quasi dualism goes to a certain extent of choosing
they really want you, that is very clear now..
All it depend is on you…

Dannyboy: it does not make sense,there are various groups, the point is it is too chaotic and each group has its own agenda. But there are also divisions within and between groups, that’s what makes it chaotic
Tomboy: seems like that they just dont want to let you go.
Whuhahaha, dude did you really thought they would let you go like that? To a certain degree what is real should be real. I mean things were someone want this or that from you while they are not even in touch with you is weird. Thats like wanting to become friends with you…on their conditions..
Dannyboy: Thats not how i see friendship
Tomboy: True friends will accept each other without any conditions


Dannyboy: Keeping an hold or at least trying to for what reason?
Tomboy: or else they dont have anyone like you to play with
Its a Gameโ€ฆ
Dannyboy: nice but without fair play not really a game then for meโ€ฆ.
Tomboy: true, but you are also someone with a lot of fame and shine, you attract people automatically. Must admit to say that what is going about is the deal, not going to try to fix someones sexuality or artistic flows.
Dannyboy: fake shit, that’s just being busy with it to show that something can be done.
Tomboy: you have a huge fan-base, don’t forget that.
Dannyboy: too bad that some opinions try to make a factโ€ฆ
Tomboy: that is your own opinion of the other, he or she feels belittled by your presence, so he or she will try to belittle you in the hope that he or she will not want to speak to you next time. It’s actually self-aggrandizement on the part of the one who’s doing it. The rejection is what such a person cannot stand.
Dannyboy: I sometimes don’t concern myself with how much impact I’ve made on someone apparently…..

Dannyboy: someone who starts interfering too much in someone’s life is going to become like their role model at some point. Just like fans do to their admirersโ€ฆ.that is why i call them fans do you understand me know?
especially fans with a mental disorder like bi-polar or narcissistic can go wrong, such a person gets too involved in your life while you no longer know and want to know the other person. They start to feel personally involved and think everything is about them.
Tomboy: whuhahaha what are you doing to people yo! this is actually called stalking and actually fear of losing.. or is psycho terms FOMO fear of missing out..
Dannyboy: i’m just myself. besides, i’m not responsible for what you think of what opinion you have.


Tomboy: why not?
Dannyboy: An opinion is not a fact ๐Ÿ˜‰
Tomboy: but can my opinion be pervasive?
Dannyboy: that depends on who you get the opinion from, usually an opinion tells more about the person than the one it is about.

rorschach


Dannyboy: Fortunatly im usually surrounded by intelligent people in stead of retards who interpret things wrongly.
An insecure person has an image to project and everything has to be perfect. But that’s just a sign of insecurity and that means that the person is very concerned about what other people think about him or her. That person gives a fuck actually what people think.
That person must not give a fuck what people think.

Dannyboy : As far as a confident person is concerned, it don’t give a shit what you think about her or him what you think of that persons body image. That is a sign of being confident. This goes for male or female


Tomboy: what would people think yo when they read your blogs?
Dannyboy: sometimes i write things on purpose, because i noticed you can make some retards make believe anything, They believe and take it for granted what i write! Some get even influenced in wrong matters. Thankfully
the intelligent and normal people know exactly that it is irony , sarcasm and a combination of literature styles. It is a manifestation of thoughts and words to express the current times we live in in a humourous light hearted way…I blend different writing styles and forms to bring it in a info-tainesque way.It is a expression form of art for me but with a underlining tone of a feel good factor. And besides that i dont much care what people will think about it.
Mostly they like it anyway
Tomboy: as a artist you must be a bit sociopathic in this fields
Dannyboy: a no fucks given attitude is recommended
Tomboy: you know what the difference is between a sociopath and a psychopath?
Dannyboy: a psychopath feels regrets afterwards a sociopath doesnt know what regret is…
Tomboy: excellent! and only a sociopath can beat narcistic figures, like you did.
Dannyboy: what do you mean, it was never a battle to me?


2015 (alternative werkelijkheid)
Zoetermeer

Samen reden Wang Kee en Dannyboy door Zoetermeer, veel drukte op de weg en boeren waren in hevige protest. Langs de wegen hingen spandoeken en lagen verdwaalde zwervers op de grond. Wat een rommel hierzo dacht hij…
Dannyboy besefte dat werkelijk alles anders is in deze paralelle verleden.Hij was vreselijk benieuwd wat hij kon verwachten. Een weerzien met oude bekenden? Zullen ze hem herkennen? Waarschijnlijk als Donnie. Wie is die Donnie eigenlijk?


Dannyboy: hey kan je me wat meer vertellen over Donnie?
Wang Kee: Donnie is gangster ik ga je latel veltellen waal je hem kan vinden ja?
Dannyboy: Cool!
Wang Kee: Donnie beetje laal
Dannyboy: de file is weer voorbij volgens mij we kunnen weer rijden
Wang Kee: jij homo?
Dannyboy: ik heb mijzelf nooit gelabeld tot een sexualiteit of categorie.
Wang Kee: tlots?
Dannyboy: ja zeker ik heb enorm genoten, afgestudeerd in alle richtingen zo kan ik het wel noemen.
Wang Kee: pansexueel gevaallijk , neukt ALLES
Dannyboy: dat is waar in oreintatie dan he, wantt ik ben wel nog steeds wel selectief. Veel vriendinnen van mij zijn overigens bicurious
Wang Kee: biculious is kijken kijken maal niet kopen haha
Dannyboy: wat is Donnie eigenlijk?
Wang Kee: bisexueel
Dannyboy: Whoa! mijn alter ego in dit paralelle universum is dus gangster en..bisexueel?
Wang Kee: ja goed!
Dannyboy: dat verklaart de dromen dus hmm, anyway volgens mij zijn we er al..

Wang Kee reed op de oprit en stapte samen met Dannyboy uit de auto.
daar aangekomen stond een man met een baard hun op te wachten,
want Wang Kee had hem al ge-appt dat ze langs zouden komen
voor een rondleiding…

man met de baard:
uhhh…goeie…mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

30 seconden later…..……………………

Dannyboy : hahah ik ken deze man
Wang Kee: Bas See altijd plobleem weet niet of molgen is of middag
Dannyboy: geeft niet is okay haha
Bas See: Donnie Langoe!

vreemd dus het is niet op zijn chinees uitgesproken maar Donnie heet hier dus echt zo..merkte Dannyboy

Wang Kee: nee is iemand andels, londleiding geven jij ja?
Bas See: okay loop maar met me mee..
Dannyboy: prima!

de keuken was het eerste waar de rondleiding plaatsvond en Dannyboy werd een beetje misselijk van het tafereel in de keuken. Wat een smeerboel zeg jeetje, of er is zoveel verloop dat er nauwelijks tijd is om schoon te maken, dacht hij

Bas See: we hadden een tijdje een rattenplaag en ook kakkerlakken waren ineens in de keuken, maar we zijn er mee bezig

Dannyboy: er mag hier best wel wat meer schoongemaakt worden hoor, qua sociale hygiene is dit echt niet goed voor een restaurant wat zit er onder dat luik eigenlijk?
Bas See: doe maar open dan zie je het zelf wel
Dannyboy(maakte luik open): jezus christus!! slangen!!
Bas See: ja die heb je hier ook
Dannyboy: sorry hoor Bas See maar het is hier echt een teringzooi, wat een puinzooi man!

Bas See: ah joh valt wel mee , het went wel het was erg druk geweest afgelopen tijd
Dannyboy: jeetje man wie is de chefkok hier dan?

door het rumoerige gejammer van Dannyboy vloog de keukendeur open en de chef kok himself introduceerde zichzelf

Bas See: ow shit het is Emilio de baas..
Dannyboy: maak…geen…..grap..
Emilio: jongens jongens ,wat een kabaal wat gebeurt hier.?
Hey Donnie!
Bas See: nee dat is em niet hij komt uit een alternatieve toekomst uit een andere dimensie, ik leg het later wel uit..
Emilio: hou jij je bek dicht Bas See!
opdonderen van hier neem maar onbetaald verlof voor vandaag
Bas See: ummmm okay..baas
Emilio: …en jij Donnie wij gaan even kletsen gozer
Dannyboy: volgens mij heb je een gehoorprobleem ik ben Dannyboy..vriend
Emilio: ik bepaal zelf wel wie je bent, wat doe je in mijn restaurant eigenlijk?
Dannyboy: noem je dit een restaurant??

Emilio vloog naar Dannyboy en greep em vast bij zijn kraag en gaf hem een kopstoot

Emilio: heb jij kritiek op mijn restaurant beleid jongen?
Dannyboy: O? wel zelf kritiek geven maar geen feedback kunnen ontvangen? jij zou als geen ander moeten weten wat het is om te nemen ipv te geven
Emilio: wie ben jij dan dat je kritiek geeft?
Dannyboy: iemand die niet zomaar meer ja-knikt en ja zegt tegen alles en iedereen, daar heb je uiteindelijk meer aan toch?
Emilio: je bent wel brutaal zeg jongeman!
Dannyboy: mafkees!
Emilio: zij je mafkees tegen mij??

Dannyboy werd nu echt kwaad. Hij pakte Emilio vast en drukte zijn keel dicht tegen de koelkast….

Dannyboy: je kent mij niet he, ik zal je helpen herinneren. Je blufte toen dat ik niet weg zou gaan. Ik ging alsnog weg en sinddien volg je mij overal om je aandacht te krijgen en omdat je mij niet los kan laten
…..en zoals ik al toen had gezegd:

”Ik zal je laten smeken om in contact te komen met mij

en je gaat daar alles aan doen om het dusdanig te spelen dat je mij wil dat ik je volg. negatief aandacht zoekerij. Ik zorg ervoor dat je met me meegaat
je doet wat ik zeg en je volgt mij
Je word verplicht om mij te volgen en als ik je volg is dat is dat vrije wil


Emilio kon niet antwoorden, enigzins omdat het waar is wat Dannyboy zei en anderzijds omdat hij bijna stikte. Hij merkte dat het menens was met deze variant van Donnie. Dit is inderdaad geen Donnie, dit is een sociopatische gozer die boos is, shit man dacht hij..terwijl hij bijna bewusteloos raakte door zijn dichtgeknepen keel…
….en toen vloog een bal keihard tegen Dannyboy’s achterhoofd en hij liet Emilio los. Terwijl Emilio nog bijkwam en naar adem hapte draaide Dannyboy zich om en zag een klein woedend meisje met nikes aan die keihard naar hem riep…..

Emilio: Neeee, Dat is em niet, het is iemand anders Lee Dee Yah, en hij is onwijs boos, hij had mij bijna doodgemaakt
Lee Dee Yah: Hey!
mag niet he klootzak!

Lee Dee Yah pakte een zak met rijst en slingerde deze richting Dannyboy, hij probeerde nog te ontwijken maar het was te laat, de zak met rijst spleet open en de inhoud kwam terecht op Dannyboy. Hij merkte dat het geen rijst was. Dit is ander spul, what the fuck,dacht hij dit is gewoon drugs. DannyBoy was door de inhoud van de rijstzak prompt nog sterker geworden

Emilio gooide hete koffie naar hem Dannyboy schreeuwde het uit van de pijn. Daaropvolgend pakte Dannyboy een zeef en smeet deze naar Emilio vervolgens pakte hij een koffiekan van het merk Bosch en gaf daarmee een mep aan Lee Dee Yah..
Lee Dee Yah raakte de oven en sterretjes en vogeltjes vlogen virtueel rond haar hoofd, de circel die deze vogeltjes en sterretjes maakten had best wel een grote diameter zag hij…


Dannyboy: Emilio je moet niet zo overdrijven en jij landingsbaan jij bemoeit je teveel met anderen!

Het gevecht werd steeds kinderlijker en was eigenlijk niet eens een gevecht te noemen. Emilio gooide met suikerpakken, cola flessen en zelfs bestek. Dannyboy smeet terug met flessen azijn en appelcider.


Lee Dee Yah zag toen een tactische opening maakte een soldaten achtige kreet geluid en sprong op Dannyboy als een tijger en beet hem vol in zijn nek..Dannyboy zakte neer en begon te bloeden, what the fuck , dacht hij, gaan we deze toer? nee dit is niet kinderachtig meer, vervolgden zijn gedachten.
Emilio schreeuwde intussen om hulp en twee vrouwen en een travestiet met een pruik stormden de keuken binnen


Lee Dee Yah: Patricia, Ray-Chell en Man Hu kom helpen, grijp em vast!
Patricia: waar zijn we mee bezig!

terwijl Ray-Chell en Patricia Dannyboy vasthielden trokken Man-Hu en Lee Dee Yah zijn broek naar beneden en zijn geslacht kwam tevoorschijn.Lee Dee Yah pakte haar voetbal en schopte keihard tegen zijn kruis,zijn klokkenspel kreeg een flinke opdonder. Intussen maakte Man Hu hem belachelijk door zwarte peper en kerriepoeder te smeren over zijn geslacht.De dames werden dol hysterisch hiervan..Als een stelletje kinderen gingen ze tekeer, het was nauwelijks nog serieus te nemen allemaal

Dannyboy nog hevig bedwelmd door de ”rijst” schopte Patricia hard tegen zijn hoofd en zijn pruik viel eraf en viel met zijn kale hoofd bewusteloos neer. Hij beet Ray-Chell in haar dij, deze slaakte een dierlijke kreet en liet los en daarna mepte Dannyboy Man Hu ,die tegen de magnetron aanvloog en ook zei was tijdelijk buiten bewustzijn..Hij pakte een pollepel en een steelpan en geladen met zijn “wapens” liep hij richting Ray-Chell en Lee Dee Yah, Emilio was ergens verstopt onder een vriezer..want hij kon dit niet meer..Op het moment dat hij hun wilde slaan verscheen een andere vrouw in de opening van de keukendeur…



Lee Dee Yah: Solina! help ons hij is gek geworden en dit is geen Donnie, dus meppen maar..
Solina: meppen maar? nee joh gek …. hij moet gekalmeerd worden stelletje prutsers, moeilijk he communiceren, wacht ik praat wel met hem

Dannyboy had namelijk in de andere universum een zwak voor Solina en bedaarde nadat hij haar zag, alsof hij in trance kwam door haar aanwezigheid en werd rustiger.
Naar haar luisterde hij wel..

Solina: shhh rustig maar het is goed
Lee Dee Yah: who the fuck is deze gast dan, Hij is geen Donnie echt niet!
Solina: volgens mij komt hij ergens anders vandaan, ik had Wang Kee net nog gesproken die vertelde dat hij uit een parallelle universum komt
Emilio: shit!
Ray-Chell: kom laten we praten met hem, praten is het fundament dan kunnen we het mischien oplossen

Dannyboy hevig aangeslagen in shock , verbrand, gebeten en vernederd likte intussen zijn wonden



Lee Dee Yah bracht een doek en veegde het bloed af van Dannyboy’s nek,Man Hu bracht wat ijsklontjes en Patricia zocht ondertussen naar zijn pruik..Emilio maakte een fles wijn open en pakte een paar glazen en zette deze op de keukentafel

Lee Dee Yah: kom op! dit is toch nu niet het moment om te gaan drinken!

Emilio: wacht ff dan! Misschien wel (knipoogend naar Dannyboy) mischien juist wel om even onder een drankje met elkaar in gesprek te gaan…We hebben met elkaar fysiek en mentaal gevochten..mooi want alleen dan leer je elkaar kennen;-)


Dannyboy knikte instemmend en zag nu de leidingcapaciteiten van Emilio naar boven komen en besloot mee te doen met het wijndrinken.
Iedereen pakte een stoel en in een kringetje schonken ze de glazen in.
Goeie wijn merkte Dannyboy op.

Iedereen zat gezellig bij elkaar achter de grote keuken tafel die gedecoreerd was met wijn en zoutjes. Emilio was de woordvoerder want de rest was al tipsy aan het worden.

Emilio: ik mag jouw wel, en toch ga ik er voor zorgen dat je mij ook volgt ow ja..

Dannyboy: maar… nadat je er iets voor moet doen om mij je te laten volgen, dus de actie en de moeite komt van jouw af..

Lee Dee Yah: wat een topper!

Emilio: hij is echt goed zeg

Patricia had zijn pruik gevonden en toen dee Dannyboy iets opmerkelijks. Hij vroeg patricia zijn pruik af te doen en zei:
Dannyboy: wauw , dat is toch veel beter?!
Patricia: vind je ? dus zonder pruik is beter?
Dannyboy: ik noem je vanaf nu Patrice, want je ziet er masculair uit, lekker kaal is in tegenwoordig en ..hey ik ben ook kaal ergens
Patrice : jeetje laten dat maar onder de noemer grapje houden
Dannyboy: deal!

Patrice was erg blij met de complimenteuze benadering van Dannyboy , even begreep hij het verkeerd, omdat hij hem voor Donnie aanzag, echter dit is geen Donnie. Dannyboy werd ook al een beetje tipsy en…gaf een kusje op de blinkende schedel van Patrice. Patrice kreeg de waardering die hij verdiend had en het was een en al vermaak. Solina had zelfgemaakte hapjes uit de koelkast gebracht. Er werd gegeten, gedronken , gepraat, en alles op een respectvolle manier. Dannyboy zag dat de tafel een beetje bewoog. Ook de karaf met de wijn trilde zachtjes .
Zelfs de wijnglazen begonnen lichtjes te schudden…steeds meer…de grond begon te trillen…..en een flitslicht verscheen in de keuken….het licht werd feller…en feller…toen het licht werd gedempt was Dannyboy verdwenen…


Lee Dee Yah: what the fuck! waar is ie nou weer gegaan, het ging toch juist goed?!

Emilio: godver de godver!!

Patrice : ow jeetje..ik begon hem al te mogen..

Lee Dee Yah : Waar is hij!!!
luister eens goed stelletje bandieten….. ik weet niet hoe julie dat gaan doen desnoods breekt de pleuris uit, maar ik wil hem spreken!
zo..spoedig..mogelijk!


present day
Eden Mansion 17:20 pm


Katinka’s legs were stretched out on Dannyboy’s lap. As usual, it was pleasant to receive another foot massage from him and exchange any necessary ideas. Katinka had a rather skeptical view of the world and therefore asked many questionsโ€ฆ.

Katinka: sprzedawanie swojego ciaล‚a w formie cyfrowej to teลผ po prostu sprzedawanie go
Dannyboy: Well i think there is a difference in seling your body for real or digitally
Katinka: obraz to obraz, moลผe byฤ‡ edytowany, prawdziwe ciaล‚o to “prawdziwa rzecz”
Dannyboy: that is a good point though, nowadays with today’s techniques, everything in terms of images can be edited on video as well as real. Deep Fake already uses those techniques so it looks like it is relevant while it is manipulated.With photoshop same story. Deep Fake is very dangerous because you can make people believe that their idol is adressing to them in public while it is actually fabricated. With so called hacked porn accounts of celebrities also the same. Sometimes you cannot figure out of a video or photo that it is the person. In this concept there is difference in selling your photos or video or giving the real thing, in other terms to be present for real…

Katinka: czyli w kaลผdym przypadku dziwka!
Dannyboy: both situations is whore??
Katinka: bez rรณลผnicy
Dannyboy: yes there is a difference..
Katinka: Nie pล‚acฤ™ podatkรณw
Dannyboy: no tax…okay that is a good one, must admit when i sell my photoshoots i pay tax

Katinka: dlaczego niektรณrzy ludzie nie rozumiejฤ… preferencji seksualnych?
Dannyboy: the reason some people dont understand sexual preferences is lack of self image, it is easier to judge someone else then yourself and also sometimes people are grown up by their beliefs or their religious background or social environment.For some people it is strange that someone can be a bisexual or gay or multusexual or whatsoever..
Katinka: Czy ludzie tego nie rozumiejฤ…?
Dannyboy: No Katinka, some people dont understand, for them is you are heterosexual or homosexual, not in between or switching to sides, they believe in a concept of what they have learnt and think it is the right way.But it is notโ€ฆSomeone heterosexual can be fysically feel attracted to a male wiithout romantic involvement. An lesbian can fantasize how it would be loved by a heterosexual man. The stigma of your sexuality is put once you are married or in love. Still it doesnt say anything about your secret deepest desires..

Katinka: kiedy przyciฤ…gnฤ…ล‚eล› wiฤ™cej krรณlowych ? jak gejรณw czy bisex?
Dannyboy: as gay mostly female besties , as bisex also some who want a bit more than friendship. On the one hand, you are no threat to them because they see the feminine in you and also secretly fantasise about wanting to dominate you, mentally and physically.They also want to fuck you and be able to share the same “pain” afterwards. They aproach you more as a toyboy. Bisex women are tad more intense than straight women. Its the girl thing they like in bisex males.
Katinka: kobiety hetero sฤ… nudne
Dannyboy: not boring , hetero females are more prudent then other orientations

Katinka was in tune and happy with this question hour.It gives a bit more substance than just having her feet massaged. Next to her room, noise sounded and as if someone was taking a beating. Something that sounded like groans and painful mutterings. What was happening in Sheeba’s room thought Dannyboy and Katinkaโ€ฆ.


Sheeba’s Room 17:08 pm

A naked white man lay tied naked to an iron bed without a mattress. He was unconscious and blindfolded and had a gag put in his mouth. There were also burn marks from a cigarette all over his body. Sheeba and Tomboy were having their usual sm day and this time had a very special client

Sheeba: he is sick, he needs help
Tomboy: we are going to help him
Sheeba: Brunhilde has already done some preliminary research
Tomboy: and then she was raped by this gentleman
Sheeba: He understood that Brunhilde is bisex and sir doesn’t like that very much
Tomboy: he is homophobic?
Sheeba: he hates gays and lesbians and everything that is not straight
Tomboy: what a misery, what a dramatic wreck we got to help
Sheeba: Yeah Puta!, First he told us he only hates gays then it became clear he doesn’t like lesbians either. Because is both category gay
Tomboy: sooooo gay!!! Puta Madre!


Sheeba: how long is he under, the dose in his drink is working pretty well
Tomboy: I put extra, because I have an idea together with Katinka, she once told me she was fervently hoping for a German
Sheeba: and so we have one here!
Tomboy: I think he’s already coming to his senses. whip him hard!
Sheeba: ow Yeah!!!

The tied-up man was sweated to bits and didn’t know what hit him in between Tomboy and Sheeba shouted all sorts of insults at his headโ€ฆ.

Tomboy: yeah motherfucker!!! conversion therapy for real yo!!!
Sheeba: we are going to help youโ€ฆ.

Tomboy grabbed a cucumber and she slapped his face with it

Sheeba: Conjo!
he likes it hahahah, and now we are going to have some fun, I’ll put on my strap-on ahead of time and we’ll get Katinka there

The man had gone into a kind of shock and didn’t even try to flee anymore, it was inevitable. He is going to pay for his actions. He sees in a vision how he beat Brunhilde in the morning and abused her, this is his rock-hard karma , being molested by two crazy lesbiansโ€ฆ.

Tomboy also pulled open the man’s legs with the whippings and his howls became increasingly creepyโ€ฆ.

Brunhilde’s room 09:10 am

Brunhilde: Warum schaust du dir meine Poster an?
Mann: Seltsam, du scheinst eine Lesbe zu sein, nicht typisch fรผr ein heterosexuelles Zimmer
Brunhilde: Haben Sie etwas gegen Homosexuelle?
Mann: eigentlich nicht, wenn Mรคnner schwul sind, eigentlich ziemlich bah.
Brunhilde: Aber Homosexualitรคt ist eine Kategorie, sowohl Mรคnner als auch Frauen kรถnnen schwul sein, in der mรคnnlichen Bezeichnung schwul in der weiblichen Bezeichnung lesbisch.
Mann: Er denkt, dass es gesellschaftlich mehr geschรคtzt wird, wenn eine Frau schwul ist.
Brunhilde: homophob und rassistisch?
Mann: Es heiรŸt Adam und Eva, nicht Adam und Ivo oder Eva und Simone
Brunhilde: Eva und Simone?


Mann: Die Leute sind heutzutage verrรผckt geworden, schauen zu sehr in andere Bereiche
Brunhilde: Aber wer bist du denn, dass du das entscheidest? in was mischst du dich eigentlich ein?
Mann: Das soll einfach nicht sein, so steht es in den Bรผchern.
Brunhilde: Welche Bรผcher? von heute oder aus der Vergangenheit?
Mann: meist aus der Vergangenheitโ€ฆ.
Brunhilde: aber wir leben nicht mehr in der Vergangenheit, wir leben in der Gegenwart. willkommen in der modernen Welt, Mensch
Mann: ich denke, ich werde einfach gehen, ich habe keine Lust, eine Lesbe zu fickenโ€ฆ.
Brunhilde: ja fick dich!!! du gehรถrst nicht hierher, du gehรถrst nicht einmal auf diesen Planeten, Leute wie du mรผssen bestraft werden, warte nur, meine Freunde werden dich kriegenโ€ฆ.

The man turned around, hit Brunhilde and forced a syringe down her throat. She fell on her stomach on her bed. The man pulled down her trousers and raped Brunhildeโ€ฆ.

Mann: Haha, das vermisst man als Heterosexueller. Jetzt bekommst du es zu spรผren und kannst die nรคchste halbe Stunde nichts tun. Ich werde dich lehren, nie wieder รผber Schwule zu sprechen.

Suddenly the man fell to the floor beside her.The neighbour heard the whole thing and had entered the room and then with her blow-dryer she knocked down the man who was in the process of raping the drugged Brunhilde.It became dark before Brunhilde’s eyes.She closed her eyes.When she woke up again she was covered with a sheet and her neighbour was standing beside herโ€ฆ

Brunhilde: danke lieber Man Dee, dieser Bastard wollte mich vergewaltigenโ€ฆ.
Man Dee: its okay honey, i dont need to understand german to know what this fucker was doing
Brunhilde: er plappert รผber meine Sexualitรคt
Man Dee: really? then we must help him honey, call Sheeba and prepare the victim for the ceremony….

Sheeba’s Room 18:05 pm

Very nasty things the five mistresses did to the man.Sheeba at one point dressed up as a horror domina calling herself Jupiter and raped the man until he groaned in pain. He was so weakened that he could barely escape. After the ”ceremony” ended, he made a promise never to groan homophobic language again and certainly not to want to rape anyone. The mistresses gave him the benefit of the doubt and untied him.

Tomboy: If you tell anyone about this we will come and get you did you understand?

Sheeba: Conjo!

the man disappeared out through the front door of the hall and ran away from Eden. He felt it was okay he shouldn’t have raped Brunhilde because what goes around comes around. He took his punishment and luckily got away with it without intervention from the authorities. A hellish experience in Eden’s paradise put him back on the right pathโ€ฆ. the ladies got ready for their movie night. In terms of sex, things were fine for the moment so time for some relaxation


2015 (parallel verleden)
Delft
Psychiatrische Inrichting


Het was vrijdagavond in psychiatrische inrichting ”malle pietje”. De dag van de vrijheid. vrijheid voor een patient. Een patient die brand had gesticht in zijn eigen zaak en tevens herhaaldelijk zijn begeleider had bespuugd. Vandaag was het zijn beurt om na goed functioneren te mogen genieten van zijn vrijheid. Alvorens hij kon genieten van zijn vrijheid moest hij nog de laatste gesprekken voeren met zijn 20ste toegewezen begeleider. De eerste vrouwelijke begeleider en direct succes voor de patient. Ze zat recht tegenover hem aan tafel en haar naambordje glom. De patient had haar nooit eerder echt gezien aangezien alles virtueel ging. Hij boog een beetje naar voren en las het naambordje hardop: Doc….tollll…. van …..del…. Noold


Zuster: Welkom Lau Chan, fijn om je in het echt te zien, noem me maar gewoon zuster hoor, doctor klinkt zo formeel.
Lau Chan: Glote vlouw danke wel
Zuster: ik zie dat je de laatste drie dagen erg goed heb gedragen en namens de directie van Malle Pietje kan ik meedelen dat je van je vrijheid mag genieten.
Lau Chan: lespect! Glote vlouw!
Zuster : haha niets te danken hoor, heb je al nagedacht wat je gaat doen?
Lau Chan: even bezoek blengen bij Casa Donnie
Zuster: de gangster bedoel je ?!
Lau Chan: ja klopt die. goeie vliend.
Zuster: Lau Chan je gaan geen bandieten dingen doen he anders zit je weer hier
Lau Chan: nee alleen vool zaken
stlictly business
Zuster: nou heel veel succes en doe hem maar de groeten, ik heb ooit ook zaken gedaan met hem. Ik ben nog steeds blij met de ferrari en de extra resort in Delft -Zuid die ik gekregen heb van hem..
Lau Chan: is goed glote vlouw. nogmaals lespect.


tijdloos
De Eindeloze Kosmos


Een beetje teleurstellend zat Dannyboy in zijn tijdscapsule die zijn weg weer vervolgde in de vierde dimensie. Het was wel leuk om eventjes er weer te zijn, maar het is het net niet, dacht hij, wel lijkt het allemaal op elkaar toch geef ik liever de voorkeur voor het echte verleden. Best wel vreemd hoe hij weer terug was gebleeped in zijn capsule vanuit het alternatieve verleden in Zoetermeer. Toch waren zijn wonden accuraat meegenomen en de pijn was er, het is allemaal met elkaar onlosmakelijk verbonden. Altijd al..vanaf het begin al, rationaliseerde hij verder in zijn gedachtenstroom.Hij voelde nog steeds dat hij iets moest doen.
Een roeping
Maar wat precies wist hij niet..


De capsule had een stabiele beweging en Dannyboy merkte dat het licht door de ramen naar binnen begonnen te schijnen, blauwe lucht, bergen, groene landschapen en kleurijke huisjes waren door het raampje te zien. De capsule landde automatisch op een vlakke stuk bovenop een berg.

Hij stapte voor het eerst totaal gekleed uit zijn capsule en rook de heerlijke rotsen geur toen hij de atmosfeer inademde. Hij was op een bergketen geland zag hij, toen hij achterom keek. Rustgevende impressies van zijn omgeving ontrokken aan zijn blikveld.
Een houten strohutje stond er verderop met ernaast een kabbelende beekje naar de voet van de berg.Wat een genot zou het hier zijn om te wonen , dacht hij. Hij verkende de omstreek en zag in een mistige wolkje
een persoon in kleermakershouding zitten.
Leek alsof hij aan het mediteren was.
Dannyboy werd er door aangetrokken
Zo aanstekeijk was zijn meditatie.
Hij werd overladen door nieuwgierigheid en liep op de persoon af deze voelde hem blijkbaar al aangekomen en draaide zijn gezicht…..en hoorde zijn echte naam roepen door Dannyboy…


“Li Jun Fan!!!”


Bruce Lee:good pronouncation… timetraveller

Dannyboy: i guess you speak english and cantonese only right mister Lee?

Bruce Lee: Dont Speak! Come sit!

Dannyboy: what do you see when you are meditating?

Bruce Lee: Answer come because the Question is..my friend

Dannyboy: How do i know asking the right Questions then?

Bruce Lee : No wrong answers because no wrong questions


A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer.

Dannyboy: You mean the answer is with me all the time?

Bruce Lee : You know more then you think…my friend

Dannyboy: Thank u mister Lee for your guidance


2040
Home

voor deze tijd van het jaar was het best druk op het naaktstrand. Dominique en Elisabeth lagen te zonnebaden. De vrouw van Dannyboy had andere dingen te doen. Naakt stond ze in de branding van de zee en liet zich slaan door de golven die op haar sloegen.Ze dacht aan Dannyboy, welke avonturen hij op het moment beleeft. Zou hij ook aan haar denken vroeg ze zich af? Ze herinnerde zich de zwaan verhaal die ze elkaar vertelden toen ze elkaar voor het eerst ontmoet hadden. Zwanen zijn hele loyale vogels. Zwanenkoppels blijven hun hele leven monogaam. Ze gaan niet vreemd en flirten niet met andere zwanen. Als er een van hen sterft dan duurt het jaren voordat de andere zwaan iemand anders zoekt. Sommigen zijn zelfs zo loyaal dat ze eeuwig blijven rouwen en uiteindelijk zelf doodgaan van liefdesverdriet…Nee wist de vrouw hoe dan ook is hij loyaal en uiteindelijk van mij. Blij danste ze in het water en spartelend kwamen Dominique en Elisabeth erbij. De zon stond erg hoog waardoor ze bijna direct droog werden toen ze uit het water kwamen…..

Elisabeth: moet je kijken wat is dat daar aan de horizon?
Dominique: Zo dan , lijkt wel een soort van ufo ofzo..
Vrouw van Dannyboy: de sphere…de invasie is begonnen!
Dominique: Invasie?!


Een grote doorzichtige bal vaarde naar de dames toe. Heel erg vreemd.Als een soort van weerspiegeling was een helikopter te zien op de buitenkant van de bol.Leek wel uit een andere dimensie.Ook andere strandgangers werden opgeschrikt. Ze renden hysterisch door het strand en de zwemmers vluchtten uit het water. Wat is dit voor iets? Dominique en de andere twee dames waren inmiddels in hun auto gestapt en reden snel naar de thuisbasis. De vrouw van Dannyboy wist namelijk precies wat er aan de hand is..


2015 (parallel verleden)
Den Haag


Vier paar nike schoenen renden door de straten van Schilderswijk. De tempo zat er goed in en bijna synchroon liepen de vier naar hun doel. Het doel was een appartement op de hoek van de haags markt. Aangekomen bij de voordeur haalden ze maskers uit hun hardlooptasje en deden deze op. Iedere persoon had een andere masker op. Duidelijk te zien dat de hardlopers geinspireerd waren door Super Mario Bros. ”Luigi” en ”Toad” bonkten op de deur, deze was niet goed gesloten en ging open, ze gingen naar binnen en ”Mario” en “Princess” deden de deur achter hun dicht en waren in de kamer beland…



Mario: hij ligt nog te slapen, zeker teveel gezopen
Luigi: hij heeft ons niet eens gehoord
Toad: de fles naast zijn bed is nog halfvol..
Princess: tijd om wakker te maken…


Toad trok de lakens weg van de slapende man en Luigi sloeg hem wakker, De man werd wakker en slaakte een kreet van angst toen hij de vier figuren voor zich zag met Super Mario Bros maskers..Toad, Luigi en Mario deden een voor een hun maskers af. Vrouwelijke gezichten kwamen te voorschijn…

Princess bekeek haarzelf in de spiegel op de ledikant naast het bed. de princess zat heel eng te grinniken. Jonathan rilde van angst. Ze deed langzaam haar masker af
een gezicht met slordig gezette lippenstift en mascara kwam tevoorschijn. Warrig kapsel en een paperclip door de linker wenkbrauw. Princess was geen vrouw maar een man!
en sprak…..




Spiegeltje spiegeltje aan de wand…
Wie is het mooiste van het hele land?



De andere drie reageerden in koor:
 ๐ŸŽถ jij Don.nie!!!!!!! ๐ŸŽถ


Donnie: hallo Jonathan, ik heb je gevonden my love
Jonathan: ha..lloo Donnie
Donnie: waarom heb je mij verwijdert van Facebook? en mij weggehaald van close friends op Instagram, wij waren toch vrienden??!! Huh!!
Jonathan: mijn vrouw anke heeft dat gedaan
Donnie: Anke is een ….ankelijer!!!

de andere drie reageerden met een muzikale toon:
 ๐ŸŽถOhhhhh  ๐ŸŽถ



Donnie: mag niet zeggen hoor!! hey hey weet je nog toen je mij had getagd en we zoveel likes hadden gekregen op onze sportpost?
Jonathan: ja ik weet het nog maar ik ben getrouwd inmiddels weet je wel.
Donnie: O? en dus ken je mij niet meer?? je was toch mijn vriendje, alles deden we discreet toch? Ik ben niet blij hoor. Mijn lieveling zomaar doe je ineens zo raar? huh?
Jonathan: ja…maar…Anke vind dat je te veel veranderd van stemmingen
Donnie: VERANDERD??
O??!!!
En wat vind jij…Jo..Na..Than?!
ZEG DAN!!!!
WAT VIND JIJ?!!


Met een verdrietige houding sloeg Donnie met zijn vuisten op de tafel en pakte een stoel, hij deed zijn schoenen uit en trok een sok uit, deze duwde hij in de richting van Jonathan’s neus


Donnie: doe maar ruiken, lekker he whuhahahah!
homoo!

de andere drie in koor:
๐ŸŽถho….mooooowwww!!!๐ŸŽถ




Donnie: zoals je weet Jo…na…than ben ik de baas van Casa Donnie, de coffeeshop waar je komt ”Suffe Nel” is ook van mij en ik heb je daar horen lullen over mij. ja heh Jo..Na..Than!!
KLOOTZAK!!!
WAAROM????



Donnie begon ineens te huilen en zijn mascara liep uit, hij ijsbeerde door het appartement op zoek naar woorden. Hij was behoorlijk sad want de tranen bleven maar stromen. Hij jammerde aan een stuk door en stond plots stil…
Hij draaide zich om ging op bed zitten bij Jonathan
en veegde zijn tranen
en ging ineens lachen…


Donnie: Whahahaha ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ
Weet je Jonathan,ons bestaan is slechts een grote grap, daarom zal ik je vertellen dat ik het fijn vind om anders te zijn, is het daarom dat je mij hebt verlaten? Hey hey luister dan (streelde Jonathan door zijn haar..) Ik ga je vertellen hoor. Ik was ook ooit in ”Malle Pietje” maar in een kamer met drie vrouwen en geruchten gingen rond dat ik me omhoog had gewerkt.Iedereen dacht dat ik mensen had gelikt enzo, wat dus echt niet zo is..tsss

de drie anderen in koor:
 ๐ŸŽถDeze vuist op deze vuist… ๐ŸŽถ

Donnie: De drie vrouwen zaten vast wegens vernieling en beroving. Dit zijn mijn drie bitches zoals je ziet Jo..Na..Than! Allereerst Paula voorheen Pauline maar nu dus Paula. Waarom?Daarom!
Paula’s Choice!!
Snap je em
Jo–Na–Than??

Okay


……

Anyway de andere twee zijn Annie en Fanny een liefdevolle stel waarbij geven en nemen centraal staat. En Fanny heet Fanny omdat het funny is snap je..Jo..Na.Than . Whahahahaha

Donnie werd doldwaas van zijn eigen flauw grap en Jonathan deed geforceerd mee. Hij greep Jonathan vast bij zijn haar

Donnie: GRAPPIG HE! HAHAHAHA

Zijn humor was ineens omgeslagen in woede en Jonathan werd zelf nu ook een beetje gek, want hij kan Donnie maar niet peilen. Ineens pakte Donnie zijn telefoon uit zijn zak, . Hij bracht het toestel naar zijn oor en sprak…..

Heey…. Gurl!
….ja was goed gegaan met hardlopen….wat zeg je?…Nee ik doe geen stoute dingen.
Neeeejjj hoor ik niet hooor. Ja schat ik ben op tijd thuis….ik heb mijn vriendje weer gevonden…Kan ik spelen?? jaaa?? straks…Huh??…waarom niet! Neeeeej!!!!!
maar ik wil ook een keertje met een jongen speluhhhh.
gewoon SPELUHHHH….
O maar waarom niet!!!. Hij is zo lief (streelt de wang van Jonathan…). Maar…dan…moet ik het doen
.Ja he??.Ok ..ja …dat …is wel zo..!!!Ok Love You!!!


Donnie”s verdrietige humeur sloeg om in woede, hij pakte een mes uit zijn zak en sneed in een keer de keel door van Jonathan. Deze viel dood bloedend neer op zijn bed.

Donnie: Geef mij sok terug klootzak!!!
FAKER!!!
GA MAAR LEKKER DOOD
JO…NA..THAN!!
WHUHAHAHA


Donnie deed zn sok en schoenen weer aan en schudde toen met zijn hoofd alsof er niks wat gebeurt. Hij deed zn mascara weer goed keek in de spiegel.Zijn telefoon was op de grond uiteen gevallen en het klepje was losgeraakt…er zat helemaal geen batterij in. Donnie keek de andere drie aan en samen begonnen ze hysterisch te lachen van de luguberheid en vertokken uit het appartement



Present Day
Eden Mansion

Sheeba: You know what I find weird why doesn’t anyone recognise Clark Kent as Superman?
Surely it’s clear to see it’s him?
Katinka: Clark Kent prawie siฤ™ nie wyrรณลผnia
Tomboy: that’s right as Clark Kent he hardly stands out,
the big specs already mask most of his face, his hair is different and as Superman he moves super fast one is more distracted by the colours of his suit and cape.
Katinka: Clark Kent jest nudny
Sheeba: soo true he is quite boring
Tomboy: Superman is more cool and totally not humble. He likes the adoration too of humans.
He wearing the cape because he really feels like he is something.
Sheeba: He is kinda sneaky, schizo actually.
Katinka: Spiderman jest bardziej zabawny
Tomboy: I totally agree. Spiderman is much more cool
Sheeba: no cape
Tomboy: like Thor, also no cape, only their own powers
Sheeba: Iron Man, Captain America, Hulk, Captain Marvel all no cape..
Katinka: professor Xavier…
Tomboy: good one also Wolverine
Sheeba: strange snouts are superheroes though.
Joker and Batman for example technically they are just crossdressers.
Batman wears a mask and a cape. So much fear…
Tomboy:Joker on the other hand brings fear.โ€ฆ, difference is…. batman does good things with it
joker does not.


Sheeba: madness alone is a superpower. someone who is recklessly sociopathic or manic or clinical and therefore actually super dangerous. Has no moral boundaries
Tomboy: like Dannyboy , this guy what the fuck?!!
Can you imagine this?
Sheeba: prayers have been heard. This pyramid game maker. He gave the game a chance.


Tomboy: He has realised that people usually talk about themselves and that autistic people are actually mentally handicapped. They do react more in shock to certain things but tough luck for them. Thats all you can do about it..
Sheeba: Of course it is also a bit of provocation and bullying, that’s how it works in that industry.
Tomboy: unless you are confident and self assured in yourself, you don’t need to feel intimidated or harassed ๐Ÿ˜‰
Sheeba: so depends on how you handle such a situation, do you also go autistic childish, or do you just stoically keep doing your own thing.
Tomboy: autists will always come across as weird, but one thing I know is that it’s only 1% of the world’s population, this species you can hardly take seriously yo. negligible besides, autistic people have a shorter lifespan and actually everything they say mostly beats their self
autistic people are disposable..
Sheeba: haha Amanda, you have something against autistic people huh

Tomboy: not really , they are also just people only you shouldn’t take many things too personally from them.
Sheeba: while autistic people themselves take things too literally . imagery, metaphors, colloquialisms, sarcasm irony are things that are abracadabra for an autistic person.
Tomboy: Then a good moment to get familair with things which are quite common according to the 99% norm.

Sheeba: generally autistic people are just mentally different, the problem is that you are dealing with influenced or under the influence autistic people. Drunk or turned on autists just do whatever. You can make them believe and do anything.
Tomboy: Hearing this makes me feel very horny whuahahah.

Sheeba: the point is that a so called parasite attached to his temporary place which is trying to push him in some ambulant sphere or something. That is someone who wants to fuck things up but will tell everyone that the person is helping.
Tomboy: hmmm not to trust..because if Dannyboy is doing good that person wil become crazy and getting frustrated
Sheeba: which is a good signal thats means it works!

Tomboy: What it is about is trying to have control
Sheeba: but is doesnt work with Dannyboy?!
Tomboy: because I told him the secret when control doesnt work
Sheeba: how?


Tomboy: Influence..
Why do you want to mingle where he works or sports or whatsoever?
Sheeba: because that person has no control.
Tomboy: so it tries to put influence to gain control.
Tomboy: the point is after a while that person will become a invisible thing which is totally important. You are just a client..nothing more nothing less
Sheeba: i advised him to gym at different times as before he did. because at some times there is influence..


Tomboy: that is good so he can emphasize the sports and doing his work without much influence
Because then it will be very clear why some became client?
Sheeba: Can you imagine that due the pyramide some play bosses and so on?
Tomboy: human dumbness. Cant handle the responsibility. Those are the one who only think of their position. They think only about themselves..So how can you expect that such a egoistic person can help someone?
Sheeba: that is why people who are bosses in stead of playing boss are relaible to help someone
Tomboy: real bosses dont give a shit about their position or status, even if the one they improve surpasses them
Sheeba: because those are the ones who know that they will be taken on the golden ride of Dannyboy.
Dannyboy knows which ones are the good ones.
Tomboy: in fact he is picking up the good people from out the shitty reservoir.
There is lot of shit in that reservoir by the way. In that pool of shit you notice how people change when they are hidden. Is that moment when a normal decent looking guy in fact is having his period. What a nasty shit you are man! Behave yourself!
Sheeba: Influence..
Tomboy: infuence to become nasty and angry when your influence has no effect.
Sheeba: but then it would look like that one is making a statement
Tomboy: means that that person is frustrated to get influence
Sheeba: it wants to make issues a point of something irrelevant, it is very very desperate
Tomboy: Dannyboy told me that his main purpose is to get to Lowietje estate asap. Not for getting influenced or being steered into directions or making your opinion his opnion.
Piramide setting fromout a parasite group attached to him in fear of losing him. He doesnt know that person doesnt want to either..
The only ones who he believes are really improving him are the ones already selected by him.That frustrates the parasites even more…

Sheeba: there can be normal reactions to what he does or is, which is just quite normal to the perception of a normal person but unfortunately can clash with the perception of a culturally conditioned or a strict believer or an autistic person.
For them a normal reaction becomes a ”heftige” reaction..
but unfortenatly too bad for them because the other 99% is what is about.
The problem is in their perception not what it is according to the status quo

Tomboy :You can get mad or angry, stamping with your feet like a fuckhead, thats all you can do ๐Ÿ˜‰

In fact Dannyboy can tease the sensitive image viewers while the ”normal” peeps just dont really care and even admiring it.

But he wont tease..he assured me, not necesarry because his artistic impressions are just according to the law of art and is just artistic expression . it simply fits the norm, he does is according to the status quo, No necessity to tease, if the receiver’s opnion is not valid anymore…


Just keep doing his best is all what he must do.
Sheeba: knowing Dannyboy he is happy to be back in Zoetermeer and believe me he is loosening up. He told me he has really nice environment.
Tomboy: whatever he will do I support him in all facets, he is my friendโ€ฆ.
Sheeba: also mineโ€ฆ.


tijdloos
De Eindeloze Kosmos



De zoektocht ging verder naar antwoorden. Dannyboy had inmiddels al veel ontmoet en geleerd. Het lot is weliswaar vastgelegd maar de route ernaar kan verschillen. Nog steeds vroeg hij zich ook af hoe het kwam dat hij ineens verscheen bij Wang Kee en Lee Sah in het paralelle verleden en wat zorgde ervoor dat hij weer terug werd geblipt in zijn tijdscapsule. Hij pakte zijn notieboekje. Toen hij wijn had gedronken in 2040 zat zijn lens niet helemaal goed, waardoor hij niet naar het verleden van zijn eigen tijdlijn ging maar een alternatieve werkelijkheid. Kwam het door de wijn of door de lens? En ineens kreeg Dannyboy een eureka moment. De zak rijst natuurlijk!!, redeneerde hij. Hij was al een beetje tipsy door de wijn, maar tijdens het gevecht in het restaurant viel de zak rijst op hem. De zak rijst haalde hem uit zijn roes en verbrak de tipsyness van de wijn.Op het moment dat ze zouden gaan drinken was de waarde al zo laag dat hij dus terug werd geblipt in zijn tijdcapsule. Hij concludeerde dat hij stevig moest drinken en denken aan het verleden om dan in de paralelle wereld te komen…en om terug te gaan zo snel mogelijk uit zijn roes komen..Krankzinnig om te bevatten, dacht Dannyboy..

Zijn ramen werden beslagen. het was warm binnen geworden. Toen hij uit zijn raampje keek zag hij dat de capsule aan het landen was. Een grroot machtig kathedraal achtige gebouw verscheen. Een bibliotheek of een conservatorium was wat hij dacht. De capsule vloog dwars door het dak en landde midden in de zaal van het lege gebouw…

Hij stapte uit en keek zijn ogen uit. wiskundige formules geschreven aan de wanden met boekenkasten tot hoog in het plafond met bijbehorende ladders eraan. Wetenschappelijke boeken. Natuurkunde. Hij had niet eens gemerkt maar al die tijd zat een ietwat verstrooide man hem de hele tijd aan te kijken. De man nam zijn bril af en en liep op Dannyboy af en omhelste hem stevig. Alsof hij het al kon voorspellen dat hij zou arriveren…Dannyboy werd gestoord van enthousiasme want hij ontmoette zijn grootste wetenschap held

Dannyboy: Albert Einstein!

Einstein: Jawohl!!

Dannyboy: Do you want to speak english or german?

Einstein: gar ist egal

Dannyboy: soo cool mister Einstein nice to meet you

Einstein: so it is possible?

Dannyboy: yes but still in protophase

Einstein: How did you tackled entropy and the spagetification?


Dannyboy: the time capsule creates a vortex which is a wormhole to another dimension. There is no need of a black hole therefore no spagettification. It simply teleports. No travel as a journey. You only travel in space but when you go to the destination there is no going. It is like you are there instantly…

Einstein: like an instantly bleep?

Dannyboy: yes!

Einstein: Jaaaaaaa, i knew it!

Dannyboy: Your Theory works Einstein, altough it seems the speed of light is not relevant in this timecapsule, that part is still what i trying to figure out

Einstein: the speed of light is no longer relevant, because there is no distance covered. Space and time become one element. You did that meine Freund!


Dannyboy: but then..how?

Einstein: imagination ๐Ÿ˜‰

Dannyboy: With my mind?

Einstein: You are a clever boy meine freund haha!

Dannyboy: thanks for this information mister Einstein. Do you have one last message for me for my journey?

Einstein: searching for the light and its characteristics is not relevant when you are the light yourself ๐Ÿ˜‰



Dannyboy kreeg bijna tranen in zijn ogen van verwondering. Wat een fijne uitleg kreeg hij hier zeg. Hij struikelde bijna zijn tijdcapsule binnen en voelde dat hij weer naar het verleden moest. Het alternatieve verleden. Hij stopte een paar zakken M&M’s in zijn broekzakken en maakte een fles wijn open. Hij nam een flinke teug. Zijn lensen werden al troebel…
Hij stelde zijn panel in op 2015 en een intens fel licht kwam ineens tevoorschijn. De troebelheid werd steeds waziger…een tinteling ging door zijn lijf en was na het gesprek met Einstein bewust dat zijn atomen getransporteerd werden naar een andere dimensie…


2015 (alternatieve werkelijkheid)
Zoetermeer

Dannyboy was weer teleporteerd naar het alternatieve verleden en was toeschouwer geworden van de grootste beauty centrum in omstreken. Een paleis van schoonheidsprodukten en verzorging. Voornamelijk voor vrouwen maar menig man is er ook wel.de beautyqueens, de diva’s,de aandachtzoekers, de mentalen. Iedereen kwam hier langs voor een behandeling. Om je goed en mooi te voelen ging je er naar toe. Solina’s Boutique is bij uitstek de plek voor de narcisten. Hij liep naar binnen samen met Solina. . De begane grond was ”Ladies First”. Overduidelijk veel vrouwen. Beige behandelstoelen, druk knippende medewerkers en roddelende buurtgenoten.Het was een wereld op zich…..

Dannyboy: Is dit bedrijf ook onderdeel van Casa Donnie?

Solina : Geen onderdeel mijn bedrijf

Dannyboy: a haa…

Solina: Omdat het nieuwe jaar is begonnen kunnen we veel gasten ontvangen, en om iedereen die langskomt op de hoogte te stellen dat jij niet Donnie bent maar uit het parallele wereld komt heb ik een paar mensen ingezet die daar voor zorgen.

Dannyboy: wie precies?

Solina: allemaal ๐Ÿ˜‰

De rondleiding gaf ze zelf en in haar route nam Solina Dannyboy mee naar de achtergedeelte van de kapper. .Vanuit hier stond je precies in het midden en kon je alles in een oogopslag zien. Geverfde kapsels die tevoorschijn kwamen uit haardeksels. Dreads, extensions. Kundig gemodelleerde haar varianten. De geur van haarlak en gels. En al deze mooie mensen konden van hun zelf genieten in de megagrote barokke spiegels. Voor de zonodige versnaperingen kon worden gezorgd aangezien iedere behandelstoel voorzien was van een knopje. Als je deze indrukte verscheen een indonesische jongetje/man. Deze vroeg dan wat je wilde eten of drinken en bracht het dan voor je.Een meesterzet volgens Solina. De indonesische slaafje was een deal tussen haar en Donnie. De gruwelijke gangster wilde het slaafje doodmaken, maar kreeg een tweede kans. Hij werd eruit gesmeten uit een rijdende auto en rolde via een heuveltje naar beneden. De indo mocht toen de samenleving dienen en begon in dienst bij de kapper van het concern. Bestellingen opnemen van de gasten op de begane grond was zijn afdeling. Hij was slaafje van zowel het kappergedeelte als het nails -gedeelte. Een unicum.Geen andere slaafje durfden twee afdelingen te doen. Deze wel. Omdat hij erg goed was. Naast bestelingen opnemen, was hij ook Hoofd Dweiler en Assistent-Hoofd Veger. De hele vloer glom dankzij het slaafje.Hij deed zoveel en vroeg erg weinig. Kostenbesparend en enorm winstgevend. Vandaar een meesterzet.

Dannyboy: heeft hij een naam?

Solina: Nee

Dannyboy: Nee?

Solina: hij kan niet praten.

Dannyboy: hij kan niet of mag niet praten??

Solina: Als je het antwoord al weet waarom vraag je dan?

Dannyboy merkte dat Solina in dit universum best wel serieus is.Moet ook wel dacht Dannyboy. Zo en groot concern leiden en daar komt veel verantwoordelijkheden bij natuurlijk.De tweede gedeelte van de begane grond was een en al feetcare en nails. Dannyboy keek zijn ogen uit. Een italiaans lijkende vrouw met zwart gelakte nagels die refreshing tonic op haar wreef kreeg gelegd. Je zag aan haar dat ze het erg fijn vond.Haar schelpenbandje om haar enkel werd uitgedaan en de vrouw kreeg een voetmassage. Ze moet wel italiaans zijn dacht Dannyboy. Smalle grote voeten met lange tenen wat zo kenmerkend is voor italiaanse vrouwen. In combinatie met haar nagellak een plaatje.



Twee andere dames die klaarstonden,goede vriendinnen van Solina, waren een van de eersten die verteld waren over Dannyboy uit de toekomst..

Dannyboy: Heey leuk jullie te zien, wie zijn jullie?

Sacha (linkswijzend…) dit is…Djazza Meen
Djazza Meen( rechtswijzend…): …en dit is Sacha!

Dannyboy: leuk! dus jullie zijn al op de hoogte gebracht?

Sacha & Djazza Meen : ja hoor , erg boeiend allemaal . En vind je het leuk hier in Solina’s Boutique?

Dannyboy: is nog allemaal nieuw voor mij, maar erg prachtig gedaan deze setting. Briljant. Vooral met die slaafjes enzo..

Sacha: Die indo bedoel je , boven zie je nog meer soorten

Djazza Meen: wil je een feet treatment?

Sacha : of wil je een knip beurt

Dannyboy:kan je mij haren kleuren Sacha?

Sacha: ja dat is mogelijk! welke kleur?

Dannyboy: Rood als het kan. vraagje voor Djazza Meen hoelang duurt zo een treatment?

Djazza Meen: zolang je maar wilt.

Poe heey dacht Dannyboy deze vrouwen zijn veel brutaler hier in dit universum.Djazza Meen bleef nog steeds zwoel aankijken.Direct to the point. Maar ook best uitnodigend. Niks geforceerd maar wel noodzakelijk. Dringend maar niet opdringerig. Hij hield wel van deze vibe met de vriendinnen van Solina. Inmiddels waren Wang Kee en Lee Sah ook al gekomen om te helpen. Sommige slaafjes waren overgewerkt en ziek. Dus ze kwamen als geroepen…..

Wang Kee: vandaag komt iedeleeeeen!

Lee Sah (euforistisch met handen….): Yessss!

Wang Kee : Palaaaaaa!

Meer mensen kwamen aan zag Dannyboy . Plaatsnemend op de wachtsofa’s bij de kapper en nails area. TV’s met alle streamingsdiensten en films. Koptelefoons bijgeleverd zodat je niemand kon storen.Want er was al muziek aanwezig in de salon.Niet uit de radio of een playlist maar een Dj met vintage stijl. Het was een van de vrienden die af en toe wat kwam draaien. Het publiek werd dan vermaakt met klassiekers uit de jaren 50 tot en met het heden. Alles werd gespeeld en bemind. Iedereen hield van de muziek die de Dj speelde. Kwalitatief goed gekozen muziek vond het personeel van de muziekstijl van de Dj. Dannyboy keek naar het podiumpje waarachter een schermpje de Dj was verstopt. Hij zag de promo sticker van de Dj en las..

Wil Lee’s Quality Time session
treatment for your ears

Wil Lee: heey heb je het naar je zin hier?

Dannyboy: wat een groot genoegen u te mogen ontmoeten. Prachtige muziekstijl
a-dem-be-nemend!

Wil Lee : Ohh wat fijn te horen! Muziek luisteren kan een reis zijn en je brengen naar plekken waar je nog nooit eerder bent geweest. Ik hoop dat je vind wat je zoekt

Dannyboy: absoluut mee eens! En met melodie zal ik er zeker komen

Wil Lee : ja ik denk wel dat je fijn kan afstemmen met jou op de juiste frequentie

Als je maar niet de gevoelige snaar raakt bij hem anders gaat hij een toontje lager zingen greep Solina spreekwoordelijk in. Zo dan,dacht Dannyboy. Metaforisch schermen met woorden en terwijl je geen flauw idee hebt wat er nog meer leuks staat te wachten. Het immens populaire salon werd steeds drukker en meer mensen verschenen…Dannyboy mengde zich tussen de mensen en zocht naar oude bekenden…..


2040
Home


Elisabeth, Dominique en de vrouw van Dannyboy zaten binnen hun huis en luisterend naar de verslaggever die uitvoerig beschreef over de vreemde sphere die plotseling verscheen boven het strand. Diverse wereldleiders hadden hun nucleaire programma al op scherp gezet. India en Japan stuurden piloten om monsters af te nemen.Helaas voor deze piloten liep het verkeerd af. Op een hele bijzondere manier werden de vliegtuigjes van de piloten naar de sphere toegezogen en in miljoenen stukjes versplinterd ……inclusief de piloten. De vrouw van Dannyboy vertelde intussen dat er in 2033 een pact is gesloten met de overheid en buitenaards leven. Althans niet perse buitenaards maar iets wat niet bekend is op deze aarde. Een opperwezen met bovennatuurlijke krachten. Speciaal glas en metaal werd geleverd door deze opperwezen. Materialen die niet de natuurkundige wetten van materie volgen maar doelloos zijn. Ieder object ervan gemaakt vloog weg of vaporizde in het niets om daarna ongeschonden tevoorschijn te komen.Dit bracht wetenschappers op het idee om een tijdscapsule te bouwen….


Elisabeth: een soort van ruimtewezen?

Vrouw van Dannyboy: meer tot de orde van engelen

Elisabeth: gestuurd van bovenaf?

Vrouw van Dannyboy: vraag is met welk doel?

Dominique: je had het eerder over invasie, wat kunnen we verwachten?

Vrouw van Dannyboy: in de pact was besloten dat er onder geen beding gebruik mocht worden gemaakt van de vaardigheden van het geleverde materialen.

Elisabeth: Anders zouden ze het dus komen ophalen..

Vrouw van Dannyboy: juist en daarom zijn ze op zoek naar de tijdscapsule
.Deze is gemaakt van 40% alien materiaal. Toen deze ontworpen en gemaakt werd in 2033 toen heerste er al hevige discussie omtrent het gebruik van alien materiaal. Het is eigenlijk plagiaat om zomaar even alien materiaal in je tijdscapsule te intrigeren.
En hierdoor kan hij met de capsule op plekken komen waar de anderen alleen maar van kunnen dromen.Het is heiligschennis voor de aliens wat hij met de tijdscapsule doet. Het apparaat is nooit eerder getest vanwege angst uit een invasie. Nu wel..7 jaar later. En nu zijn ze hier om hun shit op te halen..


Elisabeth: Hij zit dus gewoon met hun shit te pronken haha

Vrouw van Dannyboy: dat vinden de aliens niet zo leuk, ze zijn gedisst…door een mens notabene!


Dominique:Daarom willen ze dus de tijdscapsule hebben.zodat ze kunnen reizen naar andere werelden voor kolonisatie, economisch belangen en macht.

Elisabeth: dat hoef je een alien geen twee keer te zeggen.

Vrouw van Dannyboy: de sphere is een singularity-bol . deze opent tegelijk alle mogelijke dimensies en poorten. Als je ernaar kijkt kan je iemand zien van een andere dimensie, die hoogstwaarschijnlijk jouw ook op dat moment ziet in de sphere .Of mischien is degene daar een droom of een verloren visioen of zelfs een deja-vu.

Elisabeth: is het mogelijk in de sphere te komen?

Vrouw van Dannyboy: nee, het is eigenlijk een opgevouwde spiegel, een tool om ermee te kunnen zien.


Elisabeth: Wie of wat zit er dan achter ?


Vrouw van Dannyboy: Geen flauw idee….


Present Day
Eden Mansion

Three very dissapointed and sad faces were in the room. Their favorite teams were just kicked out of the tournament. Out of sadness the three started to order pizza and drinks. All three became very drunk and wasted and started to roll on the ground. They let go everything.They hugged each other.and cried together as they wee reviewing the current tenor of times….. .


Tomboy : Fucking Hell! How did that happenend?!!

Sheeba: What the fuck yo!

Dannyboy: This tournament was already known as pierced card since 2010. Matchfixing in plain sight

Tomboy: 40000 argentina fans and just 4000 dutch fans?!!

Dannyboy: Yup, things like that,whats the use of the referees anyway, taking sides in stead of being referee.

Sheeba:Fuck the world cup. I cant wait for Christmas!




Tomboy: And after that one week to…2023

Sheeba: while it is freezing!

Tomboy: people should fuck each other then they get warm

Sheeba: it is a well known fact that people have more sex in winter times

Tomboy: Jingle all the way! Just like Dannyboy he fucks everything hahahah



Dannyboy: not anymore being more selective nowadays

Sheeba: Your ex girlfriend is a whore

Dannyboy: Sheeba that is not nice to say such things about my ex girlfriend. Why do you say this?

Sheeba: because she is a whore

Tomboy: yeah luring you to give you fake love while being married.
That is what whores do Dannyboy..

Sheeba: Prostitution has many levels nowadays. Loverboys, sugardaddies, sugarmommies. Trust no one when it comes to relationship nowadays. Purity doesnt exist anymore. Everything is planned on beforehand..

Tomboy: its a Game!

Dannyboy: My game ๐Ÿ˜‰



Dannyboy: I really have no clue about which one you are talking about,and you know what….
fuck this depressing talk about past tense!

Sheeba: influence..

Dannyboy: it figured out there is no such thing anymore as influence, because you also have contra-influence

Tomboy: Dualism. Becoming adventurous in your own spacefield of thoughts memories.Which side does he choose? Who is the chosen one? Good versus Evil

Dannyboy: Maybe it not about choosing after all

Tomboy: If you think like that then you mastered influence. Things like repair or conversion therapy doesnt work anymore..

Dannyboy: conversion therapy is proven…not to work. Thats something from the middle ages when the church decided that you are sick when you are gay. After that the medical industry decided that it is just the way you are.
There nothing wrong with you who you are



Tomboy: if you are gay then conversion therapy wil make you bisexual.It is like getting extra skills. It a plus plus situation


Dannyboy: is it also possible to turn some heterosexual into gay?

Sheeba: i dont think it works like that. If you are heterosexual and do gay things doesnt say much about you.
What you do doesnt define your sexuality
What you are defines your sexuality

Dannyboy: This bullshit labeling and categorizing people into sexual terms or whatsoever is really waste of time. Interpretation of primitive bambix thinking people is disposable like a diaper….


2015 (alternatieve werkelijkheid)
Zoetermeer


Dannyboy was inmiddels beland op de eerste etage van Solina’s Boutique. Het rook er dermatologisch. Zoveel zuiverheid op deze etage, werkelijk alles was wit, de vloer, muren , plafond, de behandelstoelen. Mensen met ingepakte gezicht maskers, komkommers op hun ogen en volledig ingepakt in natuurklei. Daarnaast lagen mensen op hun buik die met geadvanceerde lasertechnieken werden behandeld voor pigmentvlekken, cellulitis, acne en andere huidaandoeningen. Afdeling Skincare was overvol. het was werkelijk onvoorstelbaar om te weten hoeveel mensen het er voor over hebben om mooi voor de dag te komen


Dannyboy: wat is eigenlijk het verschil tussen een mua en een schoonheidsspecialist?

Solina: mua is camoufleren, schoonheidsspecilist helpt je echt


Wederom was Dannyboy verbaasd door de dubbele betekenis die Solina gaf. Enigzins te begrijpen,dacht Dannyboy, leidster van zo een groot concern vergelijkbaar met EmiLee -enterprises. Hij vroeg Solina wie EmiLee is, aangezien ze het erover had verteld maar niet echt duidelijk was om de betekenis daarachter.


Solina: is een samentrekking van de twee namen van het restaurant

Dannyboy: jeetje hoe verzinnen ze het iedere keer, deze mensen jonge!



Gehoorzaam volgde Dannyboy Solina naar de lounge waar de lunch zou plaatsvinden. De lounge was gevuld met een plein vol met foodtrucks, barbeques en voedings kraampjes. Kwam goed uit, ving Dannyboy op want zijn maag rammelde. een Japanse kraam was het eerste waar hij naartoe ging, sushi!!Hij kon het bijna proeven! Solina stelde de kok voor aan Dannyboy…


Hu Geau: leuk je te ontmoeten man! wil je een beetje sushi proeven?

Dannyboy: jazeker! maar ik heb wel tussendoor een vraagje

Hu Geau: vraag maar raak!

Dannyboy: Hoe komt het dat je zo fit eruit ziet, Japanners zijn toch meestal gezet?

Hu Geau: haha , ik ben eigenlijk geen Japanner maar Frans

Dannyboy: Mon Dieu!

Hu Geau: Ja jij bent de enigste die het weet haha, is makkelijker met de afdracht van de belastingen. Aziatische markt levert meer op dan Europees weet je.

Dannyboy: Stelletje bandieten die jullie zijn!
dat…is…superbriljant!


De andere foodtrucks kregen een visite van Dannyboy.Hij wilde wat traditioneler eten. Ray-Mee’s corner was precies wat hij zocht op dat moment
een lekkere patat lucht gemengd met de geur van kroketten en bitterballen drongen zijn neusgaten binnen. Patatje speciaal ging er nu wel even in en bestelde een grote zak.


Ray Mee: Hier opeten of meenemen?

Dannyboy: uhh ik denk hier eten toch?

Ray Mee: haha grapje goos.

Dannyboy: hoe bedoel je?

Ray Mee: ik bedoel niet beide kanten van de patat tegelijk eten he haha

Dannyboy: stel je me voor een keuze?

Ray Mee : uiteindelijk ben jij het die kiest…



Filosofische patatkraam met een humoristische draai en een Japanner die eigenlijk Frans is.Deze foodlounge is echt interesant vond Dannyboy. Het smaakte naar meer….Maar voorlopig was het genoeg voor even en volgde Solina die hem de achterste gedeelte liet zien van de eerste etage. De skin care afdeling werd gescheiden door een bamboo-scherm waarachter back office zat.De catering hier werd verzorgd door uitheemse indiers. De meesten waren wees en waren in de aanbieding bij afname van minimaal 10 toen ze gedeporteerd werden. Een koopje voor Solina. Want deze ouderloze indiers kregen een…familie.Dus klagen deden ze niet en gehoorzaam met hun namaste-houding brachten ze de klanten zuiveldrankjes en vegetarische snacks.De klanten waren blij. Of werden blij gemaakt want deze gedeelte was waar de ware modificaties gebeurde.Chirurgen met medische mondkapjes die aan het boren en slijpen waren.Siliconen vullingen,injecties. Botox, Fillers, facelifts, borstverkleining en borstvergroting.Heb je kraaienpootjes of hangende borsten? Dan moest je hier wezen.Aandacht werd ook besteed aan de intieme delen van de mannen. Het verhelpen van afwijkingen en verlenging of vergroting, en zelfs fillers bood het assortiment.


Dannyboy: Serieus bestaat dat?!

Solina: alleen rijken komen hiervoor in aanmerking want ziekenfonds dekt maar een gedeelte

Dannyboy: dan word je in feite maar half geholpen

Solina: Vergis je niet ,mensen zijn gierig , beter een half ei dan een lege dop


Mensen zijn inderdaad nooit tevreden en zullen altijd wel iets doen om aan het ideale schoonheidsbeeld te voldoen.Een spaans lijkende vrouw liep een rondje door het salon en pronkte weelderig met haar ronde borsten.Netzojuist behandeld. Zo perfect en rond. Het leek wel alsof er wiskundige formules waren toegepast bij de vergroting. Het resultaat mocht er wezen, ze had alle redenen om te mogen pronken met haar ronde grote borsten. Hij begreep haar volkomen en voelde haar gelukzaligheid en haar zelfverzekerheid.You go girl! moedigde hij haar aan in gedachten Dannyboy’s ogen genoten van haar voorgevel. was hij maar glazenwasser dagdroomde hij. Met liefde haar ramen zemen en haar kozijnen doen leek hem het einde.Daarna wilde hij zijn hoofd tussen haar voorgevel drukken om…. Solina zag hem wegdromen gaf een klapje op zijn hoofd en riep hem mee te komen…Er zou zometeen een optreden plaatsvinden van een dansgroep buiten op het pleintje voor de boetique.Inmiddels kwam een Shelby GT500 het terrein op gereden en Misty Glory en T.T Nique stapten uit. Wang Kee en Lee Sah stonden touwtje te springen en zagen de twee de boutique binnenlopen.Nog voordat ze werkelijk naar binnen gingen sprong Lee Sah uit enthousiasme voor de twee en begroette zijn held….



Lee Sah: Hey Tris Ta Nique!


Zonder te beseffen had ze zomaar de secret naam van de special agent vrijgegeven. Maar dat vond T.T Nique niet eens zo erg.Hij was immers op bezoek en was even uit zijn rol. Misty Glory vond het best wel een coole naam. Ze sloeg trots zijn arm om haar schouder en ging de boutique binnen.Nog een voertuig verscheen op het terrein. EmiLee- enterprises stond er geschreven op het busje. Lee Dee Yah, Emilio, Patricia en Ray-Chell verchenen uit het busje. O nee dacht Dannyboy niet hun weer.Zijn geheelde wonden deden ineens weer pijn. Woede, onbegrip en vooral verdriet overmeesterde zijn gedachtegang. Solina zag dat ook en keek hem dwingend aan en hoopte dat er niet weer gevochten zou Dannyboy antwoorde non verbaal zei niks en stak een duimpje op voor goedkeuring. De gordijnen van het podium op het terrein begonnen op te trekken en een dans-ensemble kwam tevoorschijn. Sacha, Djazza Meen en een rapper met een zonnebril begon te zingen…


๐ŸŽถFillers, Feetcare of Botox
voor je haren en huid of gewoon detox

Het is o zoo fantastique

en magnifique
om erbij te horen bij Solina”s Boutique
๐ŸŽถ


Deze alternatieve werkelijkheid was gewoon te gruwelijk om waar te zijn. Dannyboy verbaasde zich constant aan het gebeuren. Onwijs benieuwd was hij wat er gebeurde op de tweede etage van de boutique. Na het optreden en de buikdans-show van Sacha en Djazza Meen ging iedereen met zijn allen naar de lounge. Het was weer etenstijd. T.T Nique en Misty Glory waren er al en wilden wat vragen over de sphere en Dannyboy spreken. Ze waren benieuwd naar het alterego van Donnie uit een paralelle universum…Wie is hij en wat komt hij doen hier?


Present Day
Eden Mansion


Sheeba: they come from Freemasonry, did you know that? The sceptics more often moved away from the church and enjoyed the free life.The Jehovah’s Witnesses took certain rites and customs from Freemasonry and Christianity, made their own mix of them.

Dannyboy: I have heard that they also do not wish each other birthdays and holidays like New Year’s Eve do not exist for them.
Sheeba: no beard, no short pants, no barefeet, no oral sex, no anal sex, no socialising with others beside their own clan.no masturbation.no blood transfusion.

Dannyboy: I also noticed that they give different meanings to the Bible story. Mary, according to them, had more children
Sheeba: because they also have a different Bibleโ€ฆ.
Dannyboy: making career in the community is not allowed, neither is sports, be as humble and isolated as possible.

Sheeba: that is why cooperation with Jehovah Witnesses does not exist, there is no cooperation only opposition with this 8% of the world’s population sect.If you are buidling a career make sure that no jehovah witnes is involved with it. Believe me you won’t get anywhere. They try and do all the weird an absurd possibilities to do everything by their vision which of course is totally against the common norm.


Dannyboy: but an ordinary person realises that right away, right?
Sheeba: Of course but for a cultured condioned or strict believer you can be a challenge.
Dannyboy: me being a cosmic pantheist and heteroflexible person can be incredibly interesting for some groups to have me there. There are so many different onesโ€ฆ



Sheeba: only thing what wont work is conversion therapy, something what didnt worked for many centuries wont work today. What primitive thought reasoning was behind this…in this modern times?!

Dannyboy: it did give me thoughts about my own sexuality..
Sheeba: And what did you discovered?

Dannyboy:I discovered that is none of your fucking business what someones sexuality is and just be comfortable for who you are ๐Ÿ˜‰
Sheeba: as an open-minded person, you will always be interesting

Dannyboy: Somehow I do enjoy that attention.
Sheeba: but it can be dangerous for strict believers and Jehovah’s Witnesses?


Dannyboy: if you dislike it so much? why do you go out of your way to search for it and make it an issue yourself? It is you who is making it an issue? Kind of a clicker action. Dummy behaviour. Looking for it yourself and then nattering about it and experiencing things from your own conditioned perception without considering other people’s thoughts. Shut the fuck up and mind your own business.
Sheeba: that happens when people start exhibiting claimvoyant behaviour and actually want you dearly, preferably liveโ€ฆ.


Dannyboy: you know I love my fans but some are very desperate to be close to me. Really desperate ways to be part of it
Sheeba: depends on who is really a fan to only think of themselves.It may be that all kinds of groups want you, ultimately you choose


Dannyboy: one of those groups are the Freemasons, they start from connectedness for the whole society instead of profiling their own dogmas. A group that seeks enlightenment and liberation of the mind. This is a group after my own heart.
Sheeba: I knew it. motherfocker, everything you have ever done or experienced should be shared with the community through rituals and dressed as scantily as possible. is that right?


Dannyboy: if it is hearsay it will come across that way. But if you experience it, it is totally different. A spiritual beginning of a path. To improvement and betterment for yourself and those around you.
Sheeba: masonic folks are cool. They are themselves friendly open-minded individuals who do like challenging art. Experience life in a broader concept and are more sceptical than the rest. Speaking about your past art impressions and expressions how do people respond on that

Dannyboy: That varies, someone who is strictly religious does not think it is appropriate. A former Jesuit colleague thought my art was too unwatchable for their community. They couldn’t sleep anymore because they had devilish thoughts entering their heads. They doubted their own freedom. In that case, I am too alluring and contagious for their will. In plain language. I convert them out of the community.
Sheeba: Whahahha, that is why you are considered dangerous for them, but then again, they are looking it themselves! They are torturing themselves. They are suffering for you Dannyboy!!!!
Dannyboy: Hell Yeah!
Sheeba: tu puta madre, cabrรณn!

Sheeba: It all started with the forbidden tree from Eden. The apple..it has embarrassed humankind
Dannyboy: In paradise nakedness was an absence of shame and sin, And no lust and temptation either. It was actually just right, but because Eve was seduced by the devil to eat the apple she became mortal and she actually got together with Adam a perishable body instead of the angelic one.Metaphorically for getting clothes to cover their now becoming transitional body. They were not ashamed of their transitory bodies. That is why nudity can be experienced vigorously . It should be shameful and unaudible. That is why I think it is interesting to go against that thinking. I think that a transient body is constantly aging on a slow scale, that moment is…. very interesting. In an angels body it is always same to you. A transitory body moves, manifests reacts to impulses along with his or her mortality.

Sheeba: Porno is what it actually messed up
Dannyboy: yes it can also look beautiful in glamour style. But with porn you break more boundaries.it may seem too vulgar or ordinary.If you are already on that level that is fine.
Sheeba: Research has shown that almost everyone looks porno, with or without relationship.
Dannyboy: Looking and doing porn is healthy for your mind, super important.
Sheeba: Do you watch porn?
Dannyboy: Of Course duhh!
Sheeba: What kind of?
Dannyboy: all kind of ๐Ÿ˜‰ the year has started so yeah lets bring it on haha. recently, i have been going to deepen myself in various porn. hetero gay bisex everything has always presented an ideal. Real authentic porn doesn’t really exist or it must be deepweb matter.while studying these porn elements I have become much more inventive and my field of view has gone from farm to continent. Sex is the most widely chosen bedcover of people. When you think about how varied that can be, how different kind of fetishes people can have then that is all nice….

Sheeba: as a former model , how do you cope with your art?
Dannyboy: By nude modelling art impressions some people in my audience and fanfase are tend to look at genitals immediatly and it can arouse sexual thoughts to a person. People usually associate penis, vagina, boobies and butt as intimate sexual things. Intercourse sex. Nude modeling has nothing to do with sex. Of course it is a boundary braker, but nobody gets hurt or damaged. Some people even masturbate on my stuff..
Sheeba: Sometimes i get aroused too , must admit, but hey i know it is just a show
Dannyboy: some people dont…
Sheeba: Not your concern
Dannyboy: i like to explore human moralties in my own experiences.
Sheeba: Is there particulary a idea you still want to do?
Dannyboy: body painted nude.
Sheeba: as what?
Dannyboy: as the earth. all the colours all your specifik decision for that specific colour you paint my body with your brush. The excitement all ready of thinking about that wow! and then being
Sheeba: what is the difference in posing for photographers or draftsman?


Dannyboy: and after i am painted i want you to make a drawing of me . Your input in that mental projection of your representation of me at that moment, naked, bodypainted in all the colours of the earth.
Sheeba: why not just a photograph?
Dannyboy: that would be too easy and will diminish the setting of the body paint all in session. A drawing is what i want
Sheeba: why?
Dannyboy: the ”artist” will always have a different view of how it see my nudity, will it put more attention on the tendons of my limbs? Is it more a silhoutte thinking person and draws me with more emphasis on the structure and stature of my body? Does this artist put more emotion in the drawings and tries to ”read” my feeling on that moment? Or does the artist has secret fantasies drawing me?
You can all that see back in a drawing not in a photograph. A photo is just a moment, a fraction, which can also be interesting but drawing a nude model in stead of photographing can put more accents of the impression.
Sheeba: can nudity be compared with exhibitionism?
Dannyboy: To be nude means for a nudist to be free but for a exhibitionist to expose him or herself for attaining sexual pleasure.
Sheeba: seems okay to me??
Dannyboy: i would suggest it to to it a a safe location and safe network
Sheeba: but the shame afterwards that you have been exposed can lead actually to more..
Dannyboy: it is difficult to explain
Sheeba: try me..


Dannyboy: last summer i went out drinking with a girl in utrecht, after some drinks i went to the bathroom. She stood up and followed me to the bathroom too. I turned around and she stood right in front me. She pushed me into the sink of the toilet and brought my hand into her steamy vagina. She was on. So was i. I told her we forgot to close the door. She said: “fuck it let them see us its exciting. “Maybe we can turn them too”
Sheeba: You were not both feeling a bit of shame??
Dannyboy: In fact we wanted people to see us.
Sheeba: did it turned on others as well?
Dannyboy: yes.
Sheeba: So actually it means if you once had a photoshoot then after you publice it the thought structure changes.
Dannyboy: initially it is for the cause of art. but by showing it to others you get publicity.
Sheeba: attention..
Dannyboy: yes and there it gets interesting because is the photo from the photoshoot just for the cause of art or actually intented to put under the attention of your audience for the cause of art or your deepest desire of exhibitionism so that people can see you in a way they are not used to? Or is the whole concept from the beginning from the photoshoot till the provocation of the simple minded exhibitionistic thinking people just a artsy flow and a simple hunch of body confidence and actually meant for the same minded part of my audience?

Sheeba : I kinda can understand your atistic impressions, as a matter of fact i like them. Also the one where you are behind the camera.Your photographs you are making has got a certain degree of balance still so many layers are involved.

Dannyboy:Every photograph i make of landscapes and city view has always the horizon in the middle, that creates the balance, but the lack of colour or the over exposure of colour brings unstability to the image. Your mind tend to create a fabricated illusion of the disturbance in the image.
Sheeba: overall any artistic flow of someone can be an unique impression.
Dannyboy: It is something cool to do tough, you know as a vivid lover of art and breking boundaries one of the stigma’s, I find the normal home life rather boring and through my art I want to break this rule, why are women always raped in films? In many societies, women take second place and are more easily stripped naked for film or fashion. The unique thing is to break that way of concept. In the film forgetting Sarah Marshall, Jason Segal was one of the first actors to do a full frontal. And it was appreciated too. Why does a woman always have to be portrayed humiliating and defeated. The vulnerability of a man is therefore challenging in a concept where the roles are normally reversed.
Sheeba: I enjoy seeing a man vulnerable .
Dannyboy: In the end, it’s not even that you push your limits for yourself but also step out of your comfort zone. Almost every actor and actress in Hollywood has appeared nude in a movie.
Sheeba: Being in the arts that part is a great way to express your exhibitionism. In perception of a game. And also putting down a beautiful resltate. Nothing wrong with this. It also shows how reckless an actor can be and will stop at nothing.
Dannyboy: anyway, acting is a difficult profession, if you really want to go far, you also do things to really experience it.
Sheeba: speaking of posing, I notice that the cross-legged pose or the padmasana pose is a very vake pose that actresses do.
Dannyboy: dressed fasionable without shoes and socks
Sheeba: what is the thought behind this?
Dannyboy: the actor is showing that who is not always a character but there is a real person behind it. It opens up. and shows humbleness with bare feet. A super star with great fame without shoes.Such a great person in a humble normal setting. But it can also trigger sexual thoughts since in the cortex the feet and genitalia are next to each other. This allows an actor to give an erotic charge with bare feet. The actor already conceals a part …how will the rest be? Besides, people usually sit in that position when they shave or stroke their intimate parts..That association triggers tremendously.


2040
Home

De vrouw van Dannyboy bracht Dominique en Elisabeth naar de kelder. Een grote machine met een groot kleed. Ze trok het kleed weg. De dames waren weg van de kleur van deze tijdcapsule.In het babyroze en een interieur met minibar en met dons bekleed.

Elisabeth: Huh?!, je had er dus nog een al die tijd?
Vrouw van Dannyboy: er zijn er drie van gemaakt, eentje doet het helemaal, eentje half en eentje helemaal niet.
Dominique: Welke is deze?
Vrouw van Dannyboy: dat is het probleem dat weten we niet
Dominique: er zijn er drie toch? dus twee zijn er over, deze twee toch?
Vrouw van Dannyboy: ligt eraan, de tijdcapsule van Dannyboy kan als hij in een alternatieve werkelijkheid bevind tegelijkertijd ook in de andere werkelijkheid zijn. Op dat moment zijn het er twee
Elisabeth: dus uitgaande van dat de tijdcapsule waarmee hij vanaf deze tijd 2040 naar het alternative werkelijkheid reisde en intact bleef dan is de capsule in de gewone tijd dus kapot gegaan..
Vrouw van Dannyboy: en daar zijn de aliens naar op zoek, ze willen weten waarom perse die capsule het wel heeft gehaald. Is er een hogere macht aanwezig bij de 2040 tijdreizende Dannyboy? We moeten naar hem toe!
Dominique: hoe komen we in 2015?
Vrouw van Dannyboy: gewoon knopje indrukken op het paneel en dan je ogen dicht doen en hopen dat we ergens op een vaste land landen.
Elisabeth: hoe weet de capsule dat er onder zich grond is?
Vrouw van Dannyboy: 40% alien materiaal weet je nog? Het herkent grond automatisch.
Dominique: dus allebei 40% ? beide capsules?
Vrouw van Dannyboy: het is eigenlijk 30% alien materie in de casule van Dannyboy en 10% onze capsule
Elisabeth: ow shit, gaat dat dan wel goed lopen dan?
Vrouw van Dannyboy: Het kan twee kanten opgaan, of de capsule blijft op een plaats of we komen totaal ergens anders terecht..
Dominique: en de capsule?
Vrouw van Dannyboy: er is kans dat de capsule stuk kan gaan dus we moeten hopen dat we bij Dannyboy komen.We hebben maar twee kansen hooguit.

De drie vrouwen stapten in de roze tijdcapsule. De vrouw van Dannyboy stelde het paneel in en een beweging bracht alles op gang. De dames voelden de capsule naar beneden gaan en met een zacht plofje kwamen ze neer. Ze stapten uit..

Dominique: zo dan jeetje wat is het warm zeg in de capsule
Elisabeth: maar wel leuke reis, met al die flitsen enzo..
Dominique: Ja dat wel, kijk dit grasveldje heeft een paadje naar dat grijze gebouw. dat moet vast wel het restaurant zijn.Wat leuk een eigen receptionist

Ze gingen het gebouw binnnen door de draaideur en vroegen de receptionist of ze Dannyboy toevallig ergens hadden gezien. De recpetionist keek de dames aan en begreep het niet en verwees ze naar een andere gebouw. Dit was geen restaurant merkten de dames op, het is een callcenter!!

Vrouw van Dannyboy: Fucking Hell! we zijn helemaal verkeerd gegaan! allemaal callcenter medewerkers hier ieuww!!!
Elisabeth: we zijn in de gewone verleden beland ipv de alternative, fuck!
Dominique: kom gauw weg hier anders doet de capsule het niet meer

de dames renden gauw naar het graspolletje en stapten gauw in hun capsule.terwijl de capsule door de straten van Zoetermeer reisde brainstormde de Vrouw van Dannyboy over wat er moest gebeuren..

Vrouw van Dannyboy: we moeten dronken worden, tipsy! en niet te nuchter zijn dan komen we in die alternatieve wereld van Dannyboy
Elisabeth: ik schenk alvast in!

de vrouwen werden tipsy en beetje melig en begonnen kattengeluiden te maken en maakten oneven houdingen met hun lichamen en gekke grimassen met hun gezicht, Dominique liet zich vallen op haar kussentje en viel in slaap, Elisabeth deed daarna hetzelfde, nog voordat de vrouw van Dannyboy haar ogen met moeite kon openhouden, greep ze zich vast aan het paneel en draaide het jaarknopje naar met een circel weer naar 2015โ€ฆen liet zich vallen en slootโ€ฆhaarโ€ฆogenโ€ฆ


2015
Zoetermeer (alternatieve werkelijkheid)

Na het optredens en de show was het weer tijd voor een hapje. Ze eten veel in deze universum , dacht Dannyboy. Hij liep achter Solina aan die hem bracht naar de tweede etage van Solina’s Boutique. Welness en body treatment met een juice bar. Een met imitatiekoraal versierde zwembad met twee jacuzzi’s en een koud dompelbad.Een grote ladder met een springplank voor een verfrissende duik was er voor de waaghalsen. Een finse sauna, een stoombad en een infrarood cabine. Blote mensen waren er in de ijsgrotten, waar deeltjes koelijs voor verkoeling zorgden.Een romeinse sauna met muziek en waar je rustig een boekje bij kon lezen.


”Hey tijger!


klonk er ineens , Dannyboy draaide om en zag een man met sproeten en rood haar. Het was Rubin! die lag lekker te chilen op zijn ligbed met een sapje


Rubin: Tik em aan ouwe!

Dannyboy: Leuk dat je er ook bent!

Rubin: jaa is allemaal show en theater pfff

Dannyboy: allemaal onderdeel van het spel

Rubin: precies


Dannyboy gaf Rubin een boks en ging verder mee naar de rondleiding van Solina. Ze vertelde dat we straks weer terug zouden komen, maar eerst even loungen op de foodplein beneden…In de foodlounge op het plein raakten Tristanique en Misty Glory in gesprek met Dannyboy en kwamen er achter dat het erop neer kwam dat de aliens hun tijdscapsule komen ophalen.Dannyboy vertelde erbij dat hij in deze werkelijkheid voortdurend een beetje tipsy is zodra hij ontnuchterd duurt het maximaal een uur oordat hij weer teleporteerd naar zijn tijdscapsule die ergens zweeft in de vierde dimensie, maar vanaf daar fysiek reist naar andere tijden.Tristanique vroeg of het mogelijk was om Persephone te ontmoeten, door haar komt het dat de aliens ineens notie ervan kregen ,mischien dat zij wat kan blokkeren aangezien hij haar lieverdje zou zijn. het zou dan moeten betekenen dat hij in een zeer nuchtere toestand in de capsule moet reizen om naar haar te komen.Maar als hij haar lieverdje is dan zal ze toch wel alles eraan doen om mij zelf alsnog wel te vinden legde Dannyboy uit. Inmiddels besloten Misty Glory en Tristanique weer verder te gaan op zoek naar Donnie en zouden later weer in contact treden.


De hele delegatie van EmiLee- Enterprises zat precies aan de overkant te lunchen. Lee Dee Yah zat precies tegenover hem en keek Dannyboy aan. Echt op zo een nasty manier. Dannyboy durfde haar niet aan te kijken…maar hij deed het toch! Ze stak haar tong uit en zei Fuck You tegen hem. Zo kinderachtig….. maar toch was Dannyboy geraakt erdoor. Hij zei ook fuck you tegen haar en stak ook zijn tong uit. Gelukkig kwam Solina alweer langs maar deed iets heel raars. Ze vroeg hem een ronde met hun te lunchen. Hij had er niet zo een zin in, todat ze hem vertelde dat ze daarna de kelder van de Boutique zal laten zien en nog een leuke verassing op de tweede etage. Met enigzins lood in zijn schoenen liep hij naar de overkant en in zijn hoofd maakte hij alvast een berekening hoe het gesprek te willen beginnen.

Dannyboy: ….Waarom stak je je tong uit naar mij? vind je dat normaal?

Lee Dee Yah: “Hou je bek!”

Dannyboy: ??

Lee Dee Yah: Vind je wel leuk he aan de overkant?

Dannyboy: waarom wil je je daarmee bemoeien?

Lee Dee Yah : property..

Dannyboy ”in your dreams”….


Dannyboy merkte dat hij aan het dagdromen was en schoot uit zijn droom. De hele delegatie was er nog . Hij keek ze aan en deed een virtueel hartje..



Terwijl alles gaande was werd hij geroepen. Solina bracht hem mee naar de basement. De uitgebreide kapsalon-haarstylist/beautycenter op de begane grond en de total body upgrades en edits met geadvanceerde technieken op de eerste. De tweede etage was dus het zwembad/welness gedeelte.Solina vertelde dat er nog een gedeelte achter zit bij de wellness, maar dat is voor later. Zijn voorstelling van een basement was totaal anders toen ze arriveerden. Een best wel leuke ingang van een stukje in het gebouw aan de achterkant die schuin naar beneden liep via een trapje.Ze trokken het luikje open en Solina duwde Dannyboy opzij en stapte als eerste binnen. Ladies first zei ze gekscherend.Weer een smashing punchine uit het niets.Alert zoals hij was stapte hij mee naar binnen. Ze liepen het trapje af en het leek wel feest.Een wat chaotisch overkomende vrouw kwam op hen af. Overspoeld met adhd en stelde zich voor als Antoinette..

Antoinette: hoi, welkom!!!! Jaa zoals je hebt gemerkt zijn we nog in de verbouwing naar de ingang van onze callcenter, kom maar binnen kijken!


“Goede middag , Solina’s Boutique wat kan ik voor u doen? sprak een meisje achter haar bureautje. Ze had een headset op. En maakte afspraken voor het salon. Maak je van te voren een afspraak scheelt dat natuurlijk wachttijd.De lijn bleef maar gaan en ze bleef maar de ene na de andere afspraak binnenhalen.De hele zaal was goed strategisch geplaatst zodat als je belde je geen last kon hebben van elkaar vanwege de ruimte tussen de agents.Zelfs daar was aan gedacht.Daardoor waren er best wel veel mensen maar leek het toch niet druk.Een mengelmoes van alle naties en volkeren.Maar wel goed in balans.Naar de norm van Solina’s Boutique. 90% vrouw en 10% man..


Dannyboy: huh?, waarom niet 50/50?

Antoinette: Jaa dan krijg je cartelvorming, haantjesgedrag, expansiedrift die soort dingen, hebben we helemaal geen zin in!

Dannyboy: die 10% mannen wat zijn het voor types dan?

Antoinette: de te manipuleren types ๐Ÿ˜‰ en die onze vrouwensysteem niet wil omverwerpen of overnemen. Dus zeg maar ”de stille wateren hebben diepe gronden” type. Maar bij voorkeur een beetje bitchy is of meer een poesie bedoel ik. Maaarrr niet weer te veel poesie, een beetje maar net om niet te bitchy over te komen zeg maar….


Mijn hemel wat een chaos in de hoofd van deze vrouw , spraken de gedachten van Dannyboy. Hij bedacht een strategie om haar geklets te temperen.De standaard onderdelen van een gesprek kwamen in hem op zoals, opening, analyse, samenvatten.Hij was nieuwsgierig, dus begon hij vragen te stellen.


Dannyboy: Wie bepaalt hier dan de norm?

Antoinette: de ondernemingsraad..

Dannyboy: En waar kan ik hun vinden?

Antoinette: Zie je dat kamertje daar ?? dat is de plek waar de online vergaderingen zijn van de raad. Als je wil kan je eventjes gaan kijken hoor? Als het goed is , is iedereen aanwezig vandaag en kan iedereen praten! jaaa! wil je dat!?


Dat kan natuurlijk ook… dat een vraag direct al zoveel informatie oplevert. Dat houdt in dat het meteen een briljante vraag is dacht Dannyboy.Wie, wat waar, waarom? Leuk hoor callcenter.Er bleken niet alleen inbound projecten te lopen maar ook outbound. Een lekker losse benadering. En daarbij een lekkere gevoel erbij. Alsof je thuis bent.


Dannyboy: is het niet te huiselijk met betrekking tot prive?

Antoinette: Ligt er natuurlijk aan van wie je het kan hebben die in je prive is.

Dannyboy: wat als er geen vibe is? of niet wilt viben??

Antoinette: Dan hebben we een probleem, daarom is 90% vrouw, de 10% mannen vinden dat niet erg van hun prive, merendeels omdat er toch geen shit valt te beleven uit hun leven. of omdat die persoon zich er niet druk om maakt. Vandaar perfectly getuned..



Het was genoeg om deze kwebbeltante aan te horen. Ze bleef maar gaan joh.Geen stoppen aan.Wel veel informatie gekregen, dat wel.Hij stapte de raad kamer binnen en was werkelijk de enigste persoon in het kamertje dat er erg modern uitzag overigens.Hij pakte de afstandbediening en de draadloze headset die op tafel lag. Een powerpoint-achtige scherm verscheen met een virtuele ruimte met mensen.Allemaal keurig gerangschikt en hij zag zijn eigen beeld ook ertussen. Hij zag de camera boven in de kamertje hangen die dus live opnam. De leden van de raad begonnen met de sessie.
De voorzitter pakte de presentielijst en nam deze doorEn kwam meteen met de orde van de dag met de kwestie van het vrouwenoverschot in de Boutique. De poesies voelen zich geintimideerd en niet meer veilig tussen het overgrote deel van de vrouwen overheersing..

Ree Coo: Er is dus een snitch, de vraag is waar bevind deze zich? waar is die?

Mi Kee: in inovatieve termen is het iemand met technische achtergrond dus denk meer richting het callcenter.

Ree Coo : een poesie? vanuit het mannen gedeelte??

Dannyboy: of word er gesuggereerd dat het uit het mannengedeelte komt en is het gewoon een vrouw?

Ben Nee: eerst het knopje indrukken voordat je wilt spreken in de raad, en handje in het scherm drukken

Dannyboy: waarom word er meteen al vanuit een bepaalde richting gedacht en niet naar het totaal plaatje gekeken?

Ben Nee : de bestuurder is een …vrouw, en dat is Solina

Dannyboy: dus dan ben je als man bij voorbaat al kansloos?

Ree Coo: je kiest er zelf voor om hier te werken toch?

Dannyboy: maar de poesies hebben toch ook rechten?

Ree Coo: jazeker, het recht om hier te werken en om belachelijk gemaakt te worden

Dannyboy: Maar dat betekent jullie dan ook toch?

Ben Nee : wij allemaal

Ree-Coo: maar we zitten er niet mee

Dannyboy: hoe dan?

Ree Coo : wij snappen humor wel, het boeit ons niet dat we belachelijk worden gemaakt, want dat zijn we toch al haha

Dannyboy: dus dat..


Leuke clubje mensen.De bedrijfsfilosofie bewakers. Echt serieuze topics en situaties werden bijgepraat en iedereen liet zijn eigen licht schijnen op alles.Uiteindelijk kwam het eropneer dat je alles met een korreltje zout moest nemen en op een prettige manier je doelen bereikt.Dannyboy liep het trapje op en sloot het luikje achter zich dicht en begaf zich naar de tweede etage van de Boutique…

Solina : Hier vind je onze body pack treatments. In combinatie met de wellness inbegrepen. Ongiftigskuren, tropische lichaams, maskers chocolade klei

Dannyboy: chocolade klei?

Solina: ja dan word je ingepakt in chocola net als een bonbon

Dannyboy: en dan?

Solina: dan word je levend opgegeten

Dannyboy: door de werking van de chocolade bedoel je?

Solina: goed geraden!

Dannyboy: enigste wat er nog mist is een zonnebank of sunburner machine

Solina: kom maar even mee….


Present Day
Eden Mansion



Formerly known as Corona now just flu. Flu epidemic ticks the country. It is prevalent. In villages, in neighbourhoods, in cities, so too in the nudist complex. Hardly anyone in Eden Mansion was in good spirits. Everyone was somehow ”sick”. But it was okay,People were having a great time and occupied themselves playing games, drinking, watching movies and eating popcorn. Sheeba had organised a pyama party but nobody showed up. Most had cancelled because of the flu.Others were just not there

Sheeba: Well then, we’ll watch movies together, right? Did you happen to speak to Dannyboy?

Tomboy: Together is okay, puta! Dannyboy is freelancing he is enjoying himself in Zoetermeer. You know him anyway he does like customer-service and value-added projects. He likes to talk

Sheeba: ow. That’s why it’s so quiet here ;-(

Tomboy: ummm, with him here it’s so much more fun!

Sheeba: He said one time someone across the street was flashing a light, tss they are just baiting him yo!

Tomboy: Where he is currently sitting is okay, he told about Christmas outing and that he was going bowling.

Sheeba: He’s bowling?

Tomboy: he can blow but not bowl whuhahaha

Sheeba: that’s privacy yo, what do you say whhahahahahah

Tomboy: yeah I miss him then it’s good to talk about him then it looks like he’s with usโ€ฆ.

Sheeba: but he’s not here ;-(

Tomboy: ummmm

Sheeba : ummmmmmm

Sheeba and Tomboy comforted each other’s grief in their pyjamas and wiped away their tears with tissue. Tomboy took out a pre-rolled haze joint from her bra and lit it. Playing sad junkie together.

Tomboy (snickeringโ€ฆ) but he told me he did throw a strike, admittedly the second round but still. For no one who has never bowled before, that is really something fun to witness I imagine.

Sheeba: How are they colleagues and stuff

Tomboy: really super nice! and giant interesting, because there are really ale ages working there you have huge reservoir of experience and contemporary knowledge.He most important thing for him is that he can be himself.

Sheeba: his problem is that there is a jehovah witness girl from the past stalking him everywhere and making agreements and plans and involving everything and everyone in a pyramid game and own essentially turning everyone against each other.

Tomboy: thankfully people are too smart for that

Sheeba: it comes across as strange when you supposedly want to help someone with something when they are not friends with you in any way and want to be friends. If you have a combo of strict believers and primitives, it is more than logical that you want to help him. After all, he does not meet your criteria of what is supposed to be good according to you. You are not taking account what he thinks or is…

Tomboy: It is a priori doomed to failure such a thing, From the cultural standpoint of those who want to help a cosmic pantheist clashes with cultural differences anyway on before hand duhhh. Sounds like a Real Madrid fan is going to help Barcelona fan or something

Sheeba: you want to help someone according to your criteria hmm? comes across as rather pushy.

Tomboy: you obviously won’t come to him yourself to convert, it’s obviously done behind his back. Otherwise he wouldn’t be participating anyway duh!!!

Sheeba: influence is what that person tries but actually has no influence otherwise she wouldn’t try infuence in the first placeโ€ฆ.

Sheeba: aha, hence the set-up with that girl

Tomboy: i think he likes her somehowโ€ฆ.

Sheeba: Be careful he is and always will be a player

Tomboy: Still, in the end there is the final direction that his feelings speak volumes. I can see it in his eyes. On infuence he is already mastered and knows exactly how things sit.

Sheeba: other reason why that jehovah clan of strict believers want to follow him everywhere is to attract him to the church. If not then they are going to antagonise

Tomboy: hmm church , either way so antagonise him, then of course you get brainwash stuff in between with property slogans. In church you are each other’s property, but again Dannyboy is not religious. He believes in his own wayโ€ฆ.

Sheeba: If they want to pull him towards the church then there is usually counter action right?

Tomboy: The Freemasons ”help” him too. Their help is welcome. Besides, there is nothing to help him.

Sheeba: other persons, other clanโ€ฆ.

Tomboy: different view, different perspective

Sheeba: other opinionsโ€ฆ

Tomboy: do you think he will ever come back to the one place he was before?

Sheeba: maybe in the future

Tomboy: But yes, how badly do you want him? and if not why are you involved?

Sheeba: If you want him you must be thinking huge and far. Someone who has a permanent contract and is also on the works council and still picks up his boots?

Tomboy: Even that wasn’t enough to keep him , you have to imagine how terrible it must have been for him in the long run.

Sheeba: How can you persuade him?

Tomboy: He told me that one day he wants to be a trainer or coach something along those lines

Sheeba: so permanent contract plus training

Tomboy: But then it’s also immediately done he for him

Sheeba: now he doesn’t care about the influence because it doesn’t even matter and the counter-influence provides the balance

Tomboy: Now you can only suggest and hint that you claim him If he goes there that you claim him immediately without any suggestionโ€ฆ.

Sheeba: Right and that claiming thing he doesn’t think is cool that takes a lot out of him to give up for. especially with that strict believers/annex/conversion therapy clan that is horribly afraid he won’t go over the top, or that he’ll suddenly take a selfie or show off . because then they get confusedโ€ฆ.

Tomboy: Tsss, while they look for it themselves?

Sheeba: Get it? and for what reason then?

Tomboy: To speak to him about it

Sheeba: but wait a minute, he’s not like you are

Tomboy: why are those guys tormenting themselves because of him

Sheeba: because they want to convert and keep him in straight modeโ€ฆ.

Tomboy: Then, of course, he’s most delicious!

Sheeba: Chocolate! Jammie!!!

Tomboy: Puta Madre!!!

Sheeba: There’s nothing to convert with him, he’s always been straight but has been a tad curious in the past.

Tomboy: He is just once a naughty boy, By the way, it was pure lust when he went for experimental sex. There was actually never any sex, no penetration, no kissing, no contact. It was more taking than givingโ€ฆand he is just looking for the limits of his sexual charge, nothing wrong with thatโ€ฆ.

Sheeba:pure lust so

Tomboy:physically , mentally not even , love, affection, desire that was missing

Sheeba: he missed that is so then switched back to straight since about three yearsโ€ฆ..

Tomboy that is why he is more in women’s area you have the spiritual + the physical plus bonus you can possibly build a family!

Sheeba :he hopes to find someone who can smother his face.

Tomboy : and splash your fluids , yeah !!

Sheeba :Will he be here tomorrow?

Tomboy Yes!


2015(alternatieve werkelijkheid)
Zoetermeer



Solina bracht Dannyboy naar de tweede etage waar achter het schermpje een zonnebank solarium afdeling zat. Sunburners, face burners, alle zonnige mogelijke manieren om je opperlaag van je huid bestand te maken voor de omgeving Na een kwartiertje in de snelburner was hij weer aangenaam blij met zijn nieuwe kleurtje. Omdat hij naakt was waren ook zijn billen goed egaal gebruind. Anders staat het zo raar. Zo oneven…Op het plein was een disco feestje gaande met de crew van EmiLee- enterprises .Ze hadden een beetje een vrolijk momentje dus zodoende werd er gefeest.


Larsson: ”deze beat is kapot lauw”

Lee Dee Yah: ”bounce jonguh!”


Ray Chell wilde een liposuctie laten doen en was te vinden op de eerste etage. Daar aangekomen werd ze geweigerd. Er werd haar verteld dat ze zich niet zo druk moet maken om haar lijf en niet perse over hoef te gaan op liposuctie. Zo drastisch desperaat hoef je ook al weer niet te zijn werd haar verteld. Ze heeft een slecht eigenbeeld.Solina verwees haar door naar een specialist die een sportschema voor haar zou opstellen. Ray Chell was niet echt happy hiermee maar helaas voor haar heeft ze geen keus hierin. Hier gelden de regels van Solina & crew.


Verderop op het pleintje was Wang Kee aan het ijsberen. Vastgelopen in zijn eigen boosheid. Lee Sah kwam naar hem toe en probeerde hem te troosten. Een bus stopte bij de halte en een chinees met enorm veel lawaai makende kwam uit de bus..

Wang Kee: Lau Chan!

Lau Chan: Fuck You!

Lau Chan had een hele trammelant gemaakt in de bus en een aantal passagiers gespuugd en de achterzijde in brand gestoken. De mensen inde bus waren in paniek eruit gerend. Lau Chan pakte zijn aansteker en vloog op Wang Kee af. Hij wilde hem in brand steken. Lee Sah zag dit aankomen en vloog er meteen op af. Ze gooide haar billen in de strijd en stootte Lau Chan opzij. Vervolgens deed Lee Sah iets opmerkelijks. Ze greep naar haar binnenzak van haar vestje en haalde een blikje bier tevoorschijn. Ze dronk deze op en kreeg ineens een immense kracht. Ze sprong de lucht in en belandde met haar grote billen op het gezicht van Lau Chan. Lau Chan’s gezicht werd geplet door de immense massa van Lee Sah’s billen. Hij kreeg geen adem meer en verloor het bewustzijn..



Lee Sah: shit doodgemaakt!

Wang Kee: Nee , hij slapie doen!


Lee Sah en Wang Kee knuffelden elkaar en bleven elkaar vasthouden als een stelletje mongolen . Ze waren blij elkaar weer te zien. Langzaam bracht Wang Kee zijn mond naar Lee Sah’s mond maar ze duwde hem weg en zei

Lee Sah: thuis…niet hier oke?

Wang Kee: ja goed!


Terwijl ze naar huis liepen zagen ze een naakte man uit de kerk komen. De plaatselijke bischop met zijn mijter liep naakt de kerk uit, wat gebeurde daar in hemelsnaam dachten Wang kee en Lee Sah bij hun zelf even verderop zagen ze drie dames verstooid en zoekende op de straat lopen. Dominique , Elisabeth en de vrouw van Dannyboy waren in het alternatieve verleden beland en kregen van Wang Kee en Lee Sah te horen waar ze moesten zijn. Ze liepen naar Solina’s Boutique, Ze kwamen aan en gingen naar binnen.


Dominique: wauw! check deze beautycentre

Elisabeth: ik ga lekker mijn haren laten doen

Vrouw van Dannyboy: ik ook



De dames namen plaats in de kapperstoelen en wilden eerst met hun zelf bezig zijn voordat ze op zoek gingen naar Dannyboy. Sacha kwam naar hen toe en stelde hun gerust dat Dannyboy in het gebouw aanwezig is.Eerst een haarsessie dan ontmoeten. ”Love is in the hair” is het motto van de kapsalon. Geen rappe vlugge handelingen maar alles gaat met care en aandacht. Pure adoratie voor je kapsel en hoofd.De hoofddeksels kwamen naar benden en de dames kregen hun drankje van de indonesische kelners en vermaakten zich prima.

Inmiddels brak er storing uit in de basement en het callcenter gedeelte lag plat. Antoinette flipte em helemaal nu. Deze vrouw was helemaal naar de klote. Chaos, puinzooi! maar alsnog kreeg ze een beetje grip op de situatie al ging dat wel gepaard met de zonodige lekken en mankementen, ze kreeg er uiteindelijk grip op.Of althans zo leek het…

Antoinette: niks aan de hand allemaal. het callcenter ligt eventjes plat tot nader orde, we kunnen geen tyfus doen momenteel maar dat geeft niet!

Het personeel ging naar buiten om even een luchtje te scheppen. Iedereen was er. Het was ook luchpauze vandaar.Er stond iets te gebeuren. Solina had overeenstemming bereikt met de ondernemingsraad ook zij zouden straks erbij komen….Intussen vermaakte Dannyboy zich op het tereein en ging de andere foodtrucks bezoeken. Hindoestaans muziek! een walm van alcohol en feestvreugde kwam hem tegemoet.Een bijzondere kraampje met lekker surinaams eten en drinken. Hij liep er op af..en de twee verkopers telden zich voor als Dee Nash en Nah Ween.

Nah Ween: Pehler! ๐Ÿ˜‰

Dee Nash: Kaise beta!

Dannyboy bestelde een bara met chutney en een blikje fernandez. Vrijwel niemand was nuchter in deze tent. Irrelevante roddels. een echte hindoestaanse tent. Maar vooral vredelievend en sfeermakend.Het was een en al liefde in deze tent.

Nah Ween : weet je van wie deze tent is?

Dannyboy: van wie dan?

Dee Nash: tor saas

Nah Ween : na larwaat kar

Dee Nash : korhie!


Nah ween en Dee Nash waren flink bezopen. En onwijs vrolijk aan het doen.Een andere perosneelslid was aan het pauzeren of zo leek het tenminste. Hij lag er echt rustig bij in zijn hangmatje. Wen Dell wist aanvankelijk niet wie hij zag maar ook hij groette in trage stijl…..

Wen Dell: fa Kaa!

Dannyboy: cool man!

Wen Dell had slechts twee uurtjes gewerkt en vond het wel welletjes voor vandaag. Hij moet nog de hele week, dus goed energie sparen…..Op het plein stonden behalve de kraampjes en foodtrucks een waanzinnig groot standplaats in de vorm van een hartje. Knipperende lichten trokken de aandacht naar het podium ernaast…

Solina stapte het podium op en noemde een reeks van getallen en statistieken op. De jaarverslagen en de winsten werden trots getoond. Iedereen applaudiseerde en juichde toe. En omdat iedereen zich netjes had gedragen kreeg iedereen een gratis drankje om mee te nemen naar huis.In het hartje waren de prominenten allang al aanwezig achter de taps en food counters.Een soort van mini restaurant maar dan in het plein. Ook erg goed nagedacht hierover. De eerste tap in het hartje was nog vrij. Deze was natuurlijk voor Solina. Chocomel warm of koud eventueel met slagroom en mocca poeder gestrooid.Naast haar was de Lee Dee Yah unit. Hete gluhwein met waar het stoom nog vanaf komt.Eventueel kon je een beschuitje erbij krijgen.Dannyboy keek haar heel lief aan en beheerste zich en …kreeg een beschuitje. Dank je wel zei hij en ging door naar de volgende gedeelte in het hartje. Emilio. Kijk eens aan gourmet. je kon hier dus zelf kiezen wat je op de grill geplaatst wilde hebben.Je moest wel even wachten maar daarnaa..Tjakaa! daar was je bestelling al gereed. De volgende stand naast hem zat Hugeau. Zeevruchten, Kibbeling, Lekkerbek,Haring, Makreel.Dat was dus al duidelijk Hugeau was de visexpert. Als fervente visliefhebber was Dannyboy hier wel op zijn stekkie. De stand naast hem stond Larsson. De bombastische superheld uit de streek had hier power food en positiviteits energieke voeding. Heerlijke snacks zoals kroepoek, pure chocola met hazelnoot.En een scala aan energie drankjes. Wauw dacht Dannyboy dit is toch wel de meeste impact vanuit deze mensen. Het hartje knipperde in alle kleuren van de regenboog. Dannyboy werd een beetje emotioneel en vlug dronk hij een drankje om in de roes te blijven.Hij vergat bijna dat als hij uit zijn roes komt hij weer geteleporteerd word naar zijn tijdcapsule. Hier wilde hij nog even blijven.Bij deze lieve mensen.


”joehoeeeee”

Antoinette kwam schreeuwend uit de basement gerend. Haar haren waren helemaal in de war en doffig met zwarte vuurresten gemengd.Als een doldwaze wilde ze haar verhaal vertellen….


Antoinette: ”Jaaaaaa” Joepieeee!!
Alles doet het weer de storing is verholpen!
De stekker lag eruit! Maar ik heb het weer erin gestopt!
De stekker zit erin!
ik herhaal de stekker zit erin!

Solina: ”Hey!
Het is duidelijk

Antoinette: ”alleen 1 probleem”

Solina: ”En dat is?”

Antoinette : “De vergaderzaal van de ondernemingsraad is ontploft”



Solina: “En de kamer ernaast?”

Antoinette: ”Nee die niet”

Solina: ”Dan kan er daar worden vergaderd”

Solina haalde haar telefoon tevoorschijn en belde een paar mensen op. Een paar indonesiers en indiers kwamen met opgestroopte mouwen aanlopen. Ze kregen instructies omde kamer ernaast ”ready” te maken. Hierbij werden ze gesteund door Sacha en Djazza Meen. Anders loopt het hele zooitje doorelkaar. Samen gingen ze de kamer gereedmaken.Elisabeth en Dominique waren inmiddels aan het genieten in de boutique. De vrouw van Dannyboy was naar buiten gegaan en zag een hartvormig kraam. Ze liep er naar toe en vloog Dannyboy in zijn armen…

Dannyboy : Heyy wat doe jij hier , boeffie

Vrouw van Dannyboy: we hadden nog een tijdmachine, en we waren toen verkeerd gereisd, toen hebben we wat gedronken en zijn hier beland. alleen we kunnen niet meer terug..

Dannyboy : als we nuchter worden, duurt het een uur voordat ik geteleproteerd word naar mijn capsule

Vrouw van Dannyboy: dat is nou juist het probleem, Wij worden terug gezonden naar 2040 , maar jij komt in de 4de dimensie met je capsule. Daarom zitten ze achter je aan .

Dannyboy : wie?

Vrouw van Dannyboy: het opperwezen van de tijdsmachine die het wilt ophalen , Het geeft aanwijzingen in de vorm van de sphere

Dannyboy : dat is de celestial sphere van Zeus, de eerste representatie van het universum …

Vrouw van Dannyboy: ja klopt, maar het is iemand die dus de tijdmachine wil lokken.

Dannyboy: ik heb het al door, het gaat niet om de tijdmachine , maar om mij…

Vrouw van Dannyboy : jeetje je bent wel erg in trek bij diverse entiteiten.

Dannyboy : Wat als je dicht bij mij kom staan , dan reizen we samen in de 4de dimensie en vanuit daar vinden we onze weg wel

Vrouw van Dannyboy: de machine is afgesteld op alleen jouw…ik kan niet met je mee

Dannyboy : Kan wel! ik moet eerst weten wie er op mijn tijdmachine jaagt en dan praat ik wel met degene..

Dominque en Elisabeth kwamen aangelopen en knuffelden Dannyboy en kwamen ook tot besef dat er een probleem is…Ze brainstormden wat ze zouden gaan doen. Het plan voltrok zich terwijl ze overlegden. Ze besloten niet meer te sippen van hun drankjes en zouden dan over een uur terug worden geteleproteerd naar hun eigen tijd en dimensie.
Het plan was dat Dannyboy in zijn eigen capsule zou komen en de die drie vrouwen in 2040. Wanneer Dannyboy in de 4de dimensie zit kan hij de confrontatie aangaan met de sphere lokker. En vanuit daar weer tergkeren nar 2040. In de verte zag hij rookwolken optrekkenen en een helikopter vloog voorbij…Antoinette kwam zoals gewoonlijk naar buiten gerend en bracht verhaal…

Antoinette : vuur!!!! de kerk staat in.brand !!! zeker is Donnie daar bezig geweest

Dannyboy: zit hij daar?

De vrouw van Dannyboy greep hem hard vast en beveelde hem niet daar te gaan. Er is geen tijd meer, over een uurtje zit hij weer in de 4de dimensie en wat wil je daar doen? Hij zocht naar antwoorden vertelde hij en wilde perse Donnie ontmoeten.

Elisabeth: de sphere is daar , mischien ben je dichterbij dan je denkt…

Vrouw van Dannyboy: zorg dat je over een uur terug bent!

Dominique: we wachten op je boy

Ze gaven elkaar weer een knuffel en begaven zich naar de non alcoholische dranken , Dannyboy zelf ging naar Solina en vroeg om een chocomel. Nadat hij deze in een teug had opgedronken kwam hij de kraam binnnen en gaf Solina een knuffel en ging het hele rijtje af. Lee Dee Yah, Emilio, Hugeau en Larsson knuffelden terug. Lee Dee Yah keek Solina vragend aan…

Lee Dee Yah : wat is hij aan het doen? En wie zijn die chicks??

Solina : geen flauw idee wie die chicks zijn , maar het is goed zo, laat em maar

Lee Dee Yah : komt hij nog terug??

Solina (glimlachend): hij komt altijd terug..


Present Day
Eden Mansion

Sheeba and Tomboy, meanwhile, had recovered from the flu and were lying under their electric blanket watching movies. The doorbell rang and Dannyboy had arrived

Sheeba: yeahh there he is again!

Tomboy: my precious!

Dannyboy: hello bitches!

Sheeba: tell us how was the bondage shoot from lately?

Dannyboy: it was a drawing session, where I was hoisted up and tied up in flexible situations and positions.

Tomboy: did it hurt?

Dannyboy: I sometimes watched bondage videos on the internet purely for educational purposes. I wanted to experience for myself what is involved in such a bondage session

Sheeba: and?

Dannyboy: When you are suspended from cables from the ceiling where your back makes a stretch and you have to tighten your abs you are under intense pressure. It’s like a workout and you have to be very fit and able to be flexible or you won’t last long.

Tomboy: Did you enjoy it?

Dannyboy: That anyway , the way you are humiliatingly tied up naked, so fragile and powerless gives extra dimension to the whole thing. Did you know that after you are tied up you are untied again you cannot stand for a few minutes?

Sheeba: because of the spinal nerves being pinched off?

Dannyboy: you do feel your legs but the signal doesn’t go there and it takes three minutes or so until you feel everything again, besides that you have to stretch your abs back because of the stretch and your penis shrinks enormously because all the blood goes to your stretch muscles and nothing there down under.

Tomboy: ummmm

Dannyboy: yeah ummmm

Sheeba: aha hence models who are naked strapped or tied up have a shrinkage and thus look small

Dannyboy: for the session that’s part of it , it’s part of the degrading element of tying up so a kind of total humiliation.

Tomboy: how long does the shrinkage stay in your penis after such a session?

Dannyboy:at least an hour.

Sheeba: oefff
personally i like average or small penises more fascinating, the fluctuations in sizes. and the surprising element how it looks like in full state gives more energy to my fantasy..


Tomboy: Porn really does distort what a penis is really like. Everything is exaggerated, so that one can usually get a distorted image about a penis. Some men can even get jealous of it. ”Do you become less confident when you compare yourself to a porn actor?

Dannyboy: to be honest, no…. not at all.
I am definitely not of the Gunther or Bradley category nor too small like a turtle or micro penis.
I’m right in the middle. For me it is in ratio to the rest of my body, i love my penis

Tomboy: ohhhh i saw the drawings is that full frontal done before or after?

Dannyboy: Last of course then you can still see the shrinkage a bit, if it was before it wouldn’t match the spirit of the session. Bondage is surrender, powerlessness, total humiliation, so it actually matches perfect. Small is just right in that moment. It gives more depth to the whole thought behind it.

Tomboy: I analyzed the drawings…I can see from the contraction of your scrotum that it has shrunk and the girth is a average one. Also you are circumsized because your gland is m…..

Dannyboy:Ok stop Tomboy! your analyzing capacities are fascinating pendejo! But you have seen my penis often you know what the reference border is

Tomboy: Cabron! You have no shame at all. You make apple juice from the apple from Eden.

Sheeba: but do you believe in God?

Dannyboy: he believes in us too , so yes but i have my own approach in belief

Sheeba: What’s the strangest proposition you’ve ever had as a model?

Dannyboy: A photographer from Zutphen about 10 years ago wanted to photograph diversa stages of my penis. He had a boyfriend from sri lanka with a micropenis. And no matter how he tried he couldn’t get em bigger. So he read my ad and asked me to pose for him and departed the proposalโ€ฆ.

Sheeba: i saw those pictures, wow!!!

Tomboy: Me too! why did he want to photograph various stages?

Dannyboy: he told me that he was partuculay looking for a mid-case penis. They are the most interesting ones, they can shrink well but also grow very big. the grower penis. You don’t know what to expect. That fascinated him… and me too. I also had to think and act in various moods to get into the experience. But enormously happy with the result.

Tomboy: do you prefer to pose in small or large format?

Dannyboy: prefer small because that still gives room for fantasy for the audience ๐Ÿ˜‰

Sheeba: what strikes me is that Roman statues of old always have a small penis, how come?

Dannyboy: somewhat because the emphasis is on the anatomical structure of the body and not so much on the penis in avoidance of the sexual part. and in that timestamp, having a small penis was a luxe. Being small was seen as intellectual and a sign of beauty. A big penis was seen as boorish, stupid and people thought that was disgustingโ€ฆ.Even though the models for the images were well endowed, they were always depicted smaller. That was the ideal image then

Tomboy: While that is different these days in the porn industry.

Dannyboy: A good friend of mine works in porn, he has a really big dick. It looks like a separate life form. really fucking big.When it shrinks he is still bigger than me in appearance. In porn industry, it’s important to be huge, preferably as big as possible.And they have tricks and things for keeping in shape.Some neglect their penis for nothing.If you don’t use it too often at least give it proper attention. A genital hand massage from time to time with olive oil (extra virgin..) maintains its suppleness and flexibility. And preferably completely shaved or neatly groomed. For porn actors, this is part of their daily grooming. brushing teeth, skin care, face, hair and penis. Women are a step ahead in that respect in maintaining their intimate parts.And in that respect, I am quite gay in terms of my care of my intimate parts.

Sheeba: Homosexuals also tend to have a big penis is that right?

Dannyboy: i can confirm that. Homosexuals have larger penisses then heterosexuals

Tomboy: What I do find fake are those shamings on the internet of celebs. Once Justin Bieber was shamed on Selena Gomez hacked account and it said ”lil shrimpy”
does that person have knowledge of what is big or small?

Dannyboy: Justin Bieber is even slightly above average. This is simply called small penis humiliation.

Tomboy: but dude that’s not small, is it??

Dannyboy: small penis humilation or sph is actually a fetish from the bdsm world. It’s pretty much the same as telling a girl she has a big nose, or ugly hands, or small feet. But that doesn’t necessarily mean that person has a big nose, or ugly hands, or small feet? the same goes for a penis… It is a form of humilation to mock someone. Men who suffer SPH do not necessarily have small penises.They like the idea of being humiliated and having the penis treated as useless, especially involving penis size-related offenses or mocking the penis in general. Some women get sexually aroused with the power to be the ultimate judge of a man’s penis and to humiliate him.For many, weakening the sense of manhood imposed by society can be erotic

Tomboy: So it’s just a form of bullying..

Dannyboy: make sure you do it in a sex state, and during a bondage or sexual session,
then it will still be fun.
teasing and bullying are two things..
with teasing both like it,
with bullying it is no longer fun..

Tomboy: have you ever done an sph session yourself apart from us?

Dannyboy: Yeah sort of. 7 years ago In the local gym I once saw a boy with a micropenis, his penis was all in so to speak and he wasn’t even fat. It was his natural size. I got really jealous and when I got home I had turned off the stove, I was still a smoker at the time, so smoked a few, took a few more ice cubes and then took a picture. The result was astonishing. But not enough! How did that boy do this I wondered.

Tomboy: you got jealous of his micropenis

Dannyboy: exactly and a girlfriend at the time saw the photos, when I visited her, I wanted her to ask about. She told me to stop smoking and it will get bigger again. I explained to her that it is a shrunken penis that can also become erect . But she didn’t understand that. She always assumed that a small shrunken dick will only get harder..

Tomboy: had she ever seen or experienced a dick before?

Dannyboy: yes from pictures and only from sex movies. But I suspected she was asexual. I kissed her once then she pushed me away. it looked like no one had ever kissed her before. She only wanted to cuddle and was very very shy.

Tomboy: I read somewhere that conversion therapists do that too. Small penis humilation to prevent nudity and keep the person chaste

Dannyboy: that is true also. But as you know conversion therapy doesnt work. We live in 2023 not in 1523.

Tomboy: how about the ban on conversion therapy in the Netherlands?

Dannyboy: It is pending…which means any time there can be a law and then any organisations partipate will be urged to stop.it will be a criminal act then. And i think we are almost into the good terms. The surrounded countries like Germany, Spain and France already banned this bullshit.To their belief it doesnt suit in their nation with their varieties of culture and backgrounds.

Conversion therapy in the netherlands is not as effective due to the fact that in the netherlands it is not illegal to have a different sexual orientation or preference. Moreover, it has to be done somewhat with the help of religious groups or nonprofit bodies. That means you have a choice to choose for yourself in the Netherlands. At some agencies you can apply to go into conversion therapy yourself. Maybe you are in doubt about your sexuality and want to find a way in that with the help of a faith-based group? But the other way around, for example, an organisation may not recruit you to convert against your will. because then it falls under coercion, forcing. And that, again, is punishable. Also medieval techniques such as interrogation, electrocution, detention, set-ups, brainwashing, interfering with relatives and even manipulating them to their own ends. That part is punishable.

So that basically leaves little as influence as a conversion therapist. Especially if you are not religious, you already have a big advantage right away. In agreement, you can then determine to what extent and which planes have interference rights in your life. The benefits what I have noticed from this is that I have really found myself and accepted myself. Although I have not converted or refuse to do so, it has been a moment for me to determine what my role is in this society. And that is that I see a society with where everything and everyone can be a part of it but leave each other in their own right and don’t actually interfere with each other I mean there are other items besides politics, religion and history that you can discuss with each other if you vibed.

Tomboy: so it is not forbidden yet in the Netherlands?

Dannyboy: not forbidden but monitored by government.
But what also is not forbidden is to express yourself and be what you like to be . So nothing to worry about.It actually depends on you how much you get influenced


Tomboy: this conversion therapy is usually performed by religious groups right?


Dannyboy: i used to know someone who interfered with my familymembers, even friends, and even in the local gym to practice this shit. And i played it all along, i know how that game works, first supposedly create some kind of bond, then cause confusion and hope that the person will do gay shit so that person has a reason to be busy with you. And you know what happens with people who go into conversion therapy?

Tomboy: 95% of the persons become drug addict, or gets depressed or have even suicidal thoughts


Dannyboy: yeah and you know what happens then?

Tomboy: people want to help you….

Dannyboy: yes and who will help you? the same ones who are doing the conversion therapy. Therefore as you can see and noticed im breaking that bullshit. Depression is not quite in my vocabulaire, i rather kill someone else then myself, and no im not in a drugs clinic. Soonly in that term it doesnt effect me. Besides that some friends of my were also lured to and convinced to participate into this bullshit.Now they are supporting me and even then when something came out they pretend like it was something weird but after that they simply doesnt give a shit..

Tomboy : Because it is your private life yo, it is no ones business

Dannyboy: A lot of people didn’t know that. I’m pansexual. for at least 20 years. But it seems like some cant accept that or dont know what to do. For me its simple …if it confuse you then dont mingle. They dont understand the difference between my sexual orientation which is pansexual and my sexual preferences which is mostly straight..

Tomboy: pansexual orientation doesn’t mean by definition that you have sex with everything and everyone, right?


Dannyboy: Very well noticed.First of all pansexual means attraction to any living human organism from 18 regardless their gender or sexual orientation. But keep in mind i am selective tough in seection. I prefer more the straight part nowadays. But you shouldn’t be surprised if a non-heterosexual act takes place. That too can happen occasionally. As a matter of fact that always happened. Honestly, for me it comes down to what relationship position I’m in. Usually when I’m in a relationship with a girl I’m straightwise. But if I’m single then I’m a little bit of what comes my way…


Tomboy: always price with you!

Dannyboy: but it can also sometimes happen that I don’t need a relationship or sex at all, then I’m more asexual.

Tomboy: I like pansexuals, they don’t discriminate.

Dannyboy: Yeah and i have a vision

Tomboy: Ow yeah? what vision?

Dannyboy: i want to fight conversion therapy. I have plans for a crowdfunding campaign and i am looking for people from all kind of sexual orientation who were victim of conversion therapy. With me included i want to do a photoshoot controversially naked but with genitals covered. Included with their stories and views about their findings an obstacles they have suffered i wil bring out a book and we will publish it worldwide.During upcoming three months i am connecting photographers artists and even celebs to make this happen. I also have to dug up some old friends. I will bring together e-v-e-r-y-o-n-e This is my mission.

Alhough there is no much influence in this country for these systems. even though there is little input on conversion therapy in the Netherlands, I think it might as well be taken away. It doesn’t work anyway and you actually have to rely on the person going along with it. If they don’t go along with it, it will basically only cost you money. Be yourself in stay strong in that matter is my recommendation to people who are too far into the brainwash.

Tomboy: you totally figured out how they use these tactics right?

Dannyboy: a combination of suggestion, gaslighting and connections aka agreements with your relatives and closed ones. Only mistake they made that some of my closed ones spoiled the whole plan and after that others too..

Sheeba: How many people in your immediate environment are actually “affected by” you being “different”?

Dannyboy: Just a few relatives plus a few caked-on so-called relatives who think they know better.

Tomboy: work?

Dannyboy: it doesn’t matter to them. therefore I can be myself in that environment. It also comes a little that no one there interferes with anyone. I don’t have to express who or what I am. Nobody asks about it. They are people like me. That is what is important to me in an ideal working environment. Even the customers have no problem with it unless it comes from the conversion therapists section. Fortunately, there are also counter-influencers. So it’s perfect!

Sheeba: the local gym where you work out.

Dannyboy: A few struggled with it but compromised a bit. They also don’t think it’s possible for you to be busy with someone’s private life. They hardly get time to be busy with their own life. They don’t feel like it and also want to improve themselves instead of just being busy with themselves .

Sheeba: Sounds like they’re being protective of you.


Dannyboy: That’s because we’ve known each other for a long time. I think 4 or 5 years. And it’s kind of like a family. You are part of it and that is why they want to steer or improve you in the right directions. that’s a bit of a gym mentality. People who don’t exercise don’t understand this. My nude photos don’t scare them easily, because we are also sauna goers and it’s quite normal for us to have a naked body. We see it differently. Together with my friends, it is the only one who also has ‘outside the line’ contact with me. Others I no longer see and they have to rely on sound and/or image. The people at the gym see me in person. That’s why I expect more understanding from them towards me. And I have that too. I have made good agreements with a number of the extent to which you can go as far as I am concerned. And that is only in the gym and or sauna. There was an assumption that you could also follow or keep an eye on me outside working hours, etc. That part that stops. However, by that I mean to say that they alert and notify me when a curious person goes outside the box. After all, if there is nothing, you don’t have to look for it.

The awareness is also there with everyone. If I wasn’t in this industry it would be harder to connect. The people at the gym don’t care. They are in daily contact with me. We fool around, we joke, we motivate each other. Everything goes in a harmonious way. I really enjoy being there. What may also be said is that I was festively congratulated on my birthday by the regular clan. You are not a number here … but a person …They dont forget your Birtday overhere. I would recommend everyone to come and work out in this gym in Rijswijk. The sauna is extra relaxing in this month. And the group lessons are highly recommended. the friendly instructors provide you with the necessary knowledge. And the group lessons are very good ways to get into shape or keeping fit.There is an answer for every training goal and then also tailor-made. In this gym you don’t have any macho behavior or bullies or whatsover kind of stupidness. Everyone behaves neatly and has respect for each other.

moreover, I get on very well with almost every instructor. The boss understands my sarcasm and also replies back in sarcasm. He knows exactly how to handle me. With another I am making plans for a film production. And another tries to find a sense of understanding between his beliefs and mine. But I can also inspire with the athletes themselves. It is thanks to the gym that I stopped smoking and went through a phase and they supported me a lot in that. And what I noticed they are very good fans of my blog. Wow I didn’t expect 1,2,3 that someone could follow my story lines. Non-Linear is quite difficult to follow because you have to think very deeply. But they do get it I noticed. And extraordinarily good. I am very proud of this fan base

Tomboy: Fucking Hell dude sometimes you talk very lot yo

Dannyboy: yeah sometimes people say that too in the gym to me

Sheeba: And what do you say back in response?

Dannyboy: Do you know why I talk a lot?

Sheeba: yeah why?

Dannyboy: I talk too much because you listen too much… If you dont listen then it wont affect you. If it bothers you, just don’t listen.

Tomboy: And what if I see something?

Dannyboy: see listen? You make good use of your senses, don’t you?

Tommy: ummm

Dannyboy: if you see too much and can’t stand it, you shouldn’t look. In fact, if you can’t handle it, don’t get involved.


Sheeba: In this industry it is of course the same, also in the entertainment world or in the media. unacceptable behavior. unwanted intimacies. Bla bla bla. You choose to work in this industry from both sides, don’t you?

Danny Boy: I agree

Sheeba: your big advantage is that you are not a prude at all, but the person who wants to be therapeutic may be..

Dannyboy: Then you shouldn’t be busy with me??? How much more logical does it have to be???

Tomboy: are just perverts in that banche. You all. Supposedly helping when there is nothing to help and actually using that a bit as a cover to satisfy your own lusts.

Dannyboy: win win situation right?

Tomboy: bunch of bandits.. did you get any reaction to that script elaboration of your ”sledge” piece youve written?

Dannyboy: The cinematpgraphers had read my blogs first and fell back on their seats. “cinematically perfect” was written to me. filmmakers always talk in detail about a story. The use of language and the balance in sex could be a bit better, according to a filmmaker. Avoid repeat sentences or words. a filmmaker said that when you read a story you do so with your eyes, but it seems that you do not read the story but see it as a film. Visual description was greatly appreciated. I am able to change the function of the eyes into feeling. Spielberg is king of that. That was a super compliment to me since Steven Spielberg is one of my idols. Then followed a volley of compliments. Non-linear stories are difficult to follow and to write is even much more difficult.You have to go very deep in thinking at different levels. It is like playing chess. I can do that according to them. Especially that one scene which is non-linear and also in different languages โ€‹โ€‹and where the answer in another language also answers the question in … another language. They love the neo-logisms. And especially the tension I put into the plot. Also the part related to time travels are Carl Saganesque. Language artist and knows how to make a nice combo of pastiche, parody, satire and irony. So good, in fact, that they couldn’t decipher whether it’s part pastiche or parody.I was so motivated by these words

Tomboy: so then they only worked out your ”slegde” story afterwards.

Dannyboy: ”slegde” is a performance art piece written by me and also performed together with two girlfriends and their boyfriend. We performed it for a small audience.

Tomboy: And how was it?

Dannyboy: the wings opened and the two girlfriends with their boyfriend lay naked on the floor and me on top of them but then rolled over towards the audience with the front one going back to catch me.hence a sledge..

Tomboy: And what’s the idea behind it?

Dannyboy: A representation of a tool with human characteristics. A human sledge.

Tomboy: i really like your creativity. Do you have more great ideas that you want to develop?

Dannyboy: yes some shoots I want to do. It seems like a nice idea to be invested with food on my body. For example with pieces of fish, shells, mussels and seaweed. Or just with only fruit and vegetables, lettuce, endive, bok choy, Chinese cabbage. and grapes.

Tomboy: and then someone is going to eat that..

Dannyboy: yes while you’re taking pictures. But I also want to do some cfnm shoots. Completely naked with two clothed women. But not exorbitant but decent. That you all get the suggestion that it is naked.

Sheeba: you’re one of those sometimes, jeez..


2015(alternatieve werkelijkheid)
Zoetermeer


Wang Kee en Lee Sah waren onderweg naar huis. Hij plofte neer op de bank en was enorm geschrokken. Hij had een trauma gekregen van hoe Lee Sah tekeer was gegaan. Hij probeerde te begrijpen dat ze dat deed om hem te helpen want anders had Lau Chan hun beiden dood gemaakt. Lee Sah trok een onesie aan en ging naast Wang Kee op de bank zitten…Het geluid van een helikopter trok hun aandacht.Ze renden naar buiten en zagen dat T.T Nique en Misty Glory weer terug waren. Met een apache..


T.T. Nique: hey weten jullie waar de kerk is?

Wang Kee: ja goed!

Misty Glory: ff serieus we moeten er direct naar toe er staat iets te gebeuren daar

Lee Sah : ik weet wel waar de kerk is

T.T Nique : oke stap in en wijs ons de weg..


De helikopter vloog over de straten van Zoetermeer en Wang Kee vertelde tussendoor dat ze een naakte man uit de kerk zagen wegrennen, en dat ze drie vrouwen tegen waren gekomen die naar Dannyboy vroegen en hem kenden

Misty Glory: hij zit in de kerk!

T.T Nique: welke?

Misty Glory : Donnie hij moet daar wel zijn

T.T Nique: wat doet hij daar?

Misty Glory: reiniging hij gaat de boel schoonmaken daar

T.T. Nique : dan laten we maar gauw ernaar toe gaan voordat alles fucked up wordt.

Lee Sah : Wow wat is dat

T.T Nique : de sphere…

Het bolvormige sphere begaf zich in de zefde route als waar de helikopter ernaar toe vloog. Het navigeerde de helikopter naar de kerk. De torens van de kerk waren al zichtbaar….


een uur eerder….

De priester was een met de stilte in de kerk.
Er waren vandaag geen ceremonieen gepland .Zijn assistent ruimde de spullen op en plaatste nieuwe kaarsen in de kandelaars en de priester zelf hield zich bezig met het schoonmaken van de orgelpiano. Een toon van een harp haalde hem uit zijn gedachten…

priester : ” Bram?, ben jij het?
                                    
             Bram?

De assistent reageerde niet. Nog steeds klonk het alsof er iemand op de harp speelde.De priester liep er naartoe en achter het grote kruis in de zaal zag hij beter. een jongeman met een new age uiterlijk zat op de harp te spelen…

priester : Hallo! Wat doe je daar?

Terwijl hij aanstalten maakte om dichterbij te komen zag hij een gestalte op hem afkomen met een grote stok. De gestalte sloeg hem ermee. Het werd zwart voor zijn ogen…

“Augustijn! word wakker!

De priester hoorde zijn naam roepen. Hij was flauwgevallen merkte hij en kwam langzaam bij. Een pijn die door merg en been ging voelde hij bij zijn handen en voeten. Hij probeerde overeind te komen maar dat lukte niet. Eindelijk zag hij dat hij was gekruisigd aan de kruis in zijn eigen kerk. De grote mahoniehouten kruis was op de grond gehaald blijkbaar, berekende de priester. Hij was naakt en stalen pinnen waren geslagen door zijn handen en voeten. Bram zijn assistent was hoorbaar maar hij kon hem niet zien…Een paar voetstappen liepen naar zijn richting…

priester : hallo wie is daar?

stem : je moeder!

Een gezicht boog zich over de priester. Het was Donnie. gekleed in een paarse mantel. Roze schoenen, versleten spijkerbroek en een tropisch hemd zonder mouwen en glitters op zijn gezicht. En de kenmerkende slordig gezette lippenstift. Streepje door zijn wenkbrauwen met een blauwe neusring.  gebogen naar de priester siste hij….

Donnie : “Hate the sin not the sinner…

priester : waarom heeft u mij ontkleed?

Donnie: omdat je moet reinigen priester! je heb gezondigd!

priester : maar wat heb ik gedaan dan ?

Donnie :  ken je me niet meer? knulletje??

๐ŸŽต knulletjeeeeee”๐ŸŽต

een paar stemmen in koor herhaalden melodieus wat Donnie zei. Het waren zijn handlangers. Colin de non binair. En Muni de hermafrodiet. Donnie introduceerde hen als zijn maatjes. En deden alles wat ze verteld werden. Terwijl hij aan het hoofdhaar van de priester trok vertelde hij…

Donnie : Hey!…hey luister dan. Colin heeft geen piemel niet eens een kut! En Muni allebei! whuahahaha

priester : waarom moet ik dat weten? wat heb ik hiermee te maken??

Donnie : Godverdomme knul!! het is alles of niets! snap je het niet!!…trek hem overeind!

De kruis werd overeind getrokken en het blikveld van de priester werd breder. Hij zag hoe Bram vastgebonden lag op het altaar , eveneens naakt en angstig.Muni en Colin bewaakten beiden met hun tasers.Nu werd de priester bang. Hij liet zijn urine lopen…

Donnie : ja Augustijn, de verlossing is nabij.
weldra bent gij gereinigd van jouw zonden.

Donnie pakte zijn mobieltje uit zijn mantel en liet het deuntje van een kinderliedje horen

๐ŸŽตik zag twee beren broodje smeren o wat was een wonder.. ๐ŸŽต

(colin en muni) ๐ŸŽต hi hi hi hahaha ik stond erbij en keek ernaar ๐ŸŽต

Donnie: we waren nog zo jong en onschuldig. Nadat we stoeprandje hadden gespeeld kwam Wes Lee mij ophalen om verstoppertje te spelen..

De priester luisterde aandachtig naar het verhaal terwijl Donnie als een gek heen en weer liep en zijn herinneringen deelde...

Donnie: we bleven maar zoeken..We konden Wes Lee niet meer vinden..De volgende dag werd hij gevonden in het greppeltje bij de boerderij , slachtoffer van een misdrijf stond er in de krant toen. De dader was spoorloos..

priester: Ik zweer het je ik heb er niks mee te maken dat was Jonathan!

Donnie : Jonathan was jouw neefje he? Die is al verlost van zijn zonden. Nu jij nog hahah

priester: wat heb je gedaan met Jonathan?

Donnie : ik heb em in zijn bek geneukt !!

(colin en muni) ๐ŸŽต in zijn bek geneukt ๐ŸŽต

Donnie: Wat dacht je nou priester. Stout gedaan en priester worden? Je hebt gezondigd he. Je kan wel berouw gaan tonen en spijt hebben maar je bent nog steeds een viespeuk!! Vieze vuile kinderlokker die je bent!!
PEDO!!!

Donnie werd witheet van woede pakte een mes uit zijn zakken en stak ramdomly in het lijf van de priester. De priester probeerde zich eraf te schudden van het kruis, maar het was tevergeefs, Donnie’s emoties sloegen meteen weer op om en hij begon te huilen.Hij liep op Bram af die zich uit had geworsteld vanaf het altaar zich losrukte en wegrende…uit de kerk..

Donnie: Ziet gij nou wel padre? zelfs je assistent durft niet meer..whuahahah

Het bloed gutste uit het lijf van de priester. Donnie nam plaats achter de orgel en begon een liedje te zingen…

๐ŸŽตgroen is gras , groen is gras
onder mijne voeten, heb verloren mn beste vriend
zal em moeten zoeken… ๐ŸŽต

Colin en Muni deden een dansje en zongen met Donnie mee.De priester kon het niet meer aan en verloor het bewustzijn

Donnie: Godverdomme!!! Hey SLaapkOP! maak em wakker!!!

Colin taserde de priester en deze kwam weer bij.Donnie pakte de penis vast van de priester en trok eraan…

Donnie : ohhh mag niet, dit is sooo gay

(colin en muni): sooo gayyy

Donnie: het is bijna tijd voor verlossing padre, ben je er klaar voor?
Toon BEROUW!!!!

Met een snelle slag sneed hij de penis van de priester eraf.De priester gilde het uit van de pijn.

priester : maak er een eind aan alstublieft!!

Donnie : jahaaaa, je gebeden zijn gehoord, weldra zal je vergeven worden.

colin en muni maakten de priester los en viel naakt neer. Donnie tilde zijn hoofd op en sprak :

Donnie : je bent pedo he, ja toch, jawel je , zeg dan?
                Toon berouw VERDOMME!!!

Donnie trok zn broek naar beneden en stond met zn erectie voor het gezicht van de priester..

Donnie: doe maar zuigen, ik zal je reinigen met mijn heilige water

de priester twijfelde geen moment en zoog gulzig aan Donnie’s lul.Hij moest wel hij had geen keus..

Donnie: kijk em bezig zijn dan , vieze homooo

colin en muni : ๐ŸŽตhomoooooo๐ŸŽต

Donnie trok zn lul uit de mond van de priester deed zijn broek weer omhoog en haalde uit het niets zijn mobielje uit zn zak en sprak…

Donnie : Hey gurlll! Jaaa is alleen vriendschappelijk geweest. Huh wat zeg je?? Maar dat weet je toch schatje…Arrrggh waarom alrijd zo veel dramaaa!!!

colin en muni: ๐ŸŽต dra-maaa ๐ŸŽต

Donnie : neeeejj ik ben niet aan t switchen, gewoon spelen toch. Wie ik? echt niet ik niet hoor! Ik verlos hemvan zijn zondes, ik ben zijn armageddon ,.want weet je wat het is schat?? hij toont berouw!! jaaa
Maar waarom dan niet?? okeee is goed
love you…

Donnie stapte op de priester en stak hem in zijn hals en het bloed spoot in zijn gezicht.

Donnie: woohoooo!! jij bent vergeven padre! Zie je het licht al ???
Ga heen met de zaligheid en toon berouw!!!
whahahahah

De priester zakte dood neer en Colin en Muni sleepten zijn lijk naar het altaar. De afgesneden penis stopten ze in de mond van de priester en staken het lijk toen in brand.Donnie sloeg een kruisje en sprak…

Donnie: Uit stof zijt gij geboren; tot stof zult gij wederkeren…

De vlammen sloegen overal in de kerk en stukken plafond vielen neer.Een helikopter kwam aanvliegen en landde naast de kerk.

Donnie: “trauma helikopter? zo snel al?? hoe kan dat nou weer mijn telefoon staat uit ?!”

Dit was geen trauma helikopter maar de helikopter van T.T Nique. Hij stapte uit en ging samen met Misty Glory de kerk binnen. Wang Kee en Lee Sah werden verzocht in de helikopter te blijven…Net voordat hij de kerk binnenstapte stormde Donnie met zijn bebloede mes op Tristanique af. Misty Glory trok hem opzij en kon ternauwernood voorkomen dat Tristanique gewond raakte. Colin en Muni trokken hun wapens en baanden zich eveneens een weg naar buiten. Tristanique en Misty Glory renden hun nog achterna…maar het was te laat. Donnie en squad stapten de helikopter binnen en vlogen met Lee Sah en Wang Kee weg.Donnie stak zijn hoofd nog uit het raam en zei nog erachteraan “pak me dan als je kan” daarna stak hij zijn vinger in zijn mond en kotste op de dak van de kerk. Doordat Colin niet oplette die de helikopter bestuurde, raakte de propellor de toren van de kerk. De helikopter werd stuurloos.Wang Kee en Lee Sah schreeuwden in paniek.Er schoten klonken in de helikopter en ontplofte. Een zee van vuur daalde neer op de kerk….

Misty Glory : “What the fuck!’

Tristanique: Wang Kee en Lee Sah !!!!

Terwijl Tristanique en Misty Glory naar de brokstukken renden werd de sphere steeds groter en feller. Dannyboy kwam eveneens aanrennen en zag de verdrietige gezichten van Tristanique en Misty Glory.Hij keek ze aan , ze gaven een verslagen blik terug.Dannyboy was te laat gearriveerd. Zijn alterego was in vlammen opgegaan en nam 4 doden mee..Hij wist wat hij moest doen. Hij liet zich absorberen door de Sphere…en met een blip was hij ineens verdwenen…

Misty Glory : “waar is hij?”

Tristanique: “ik denk terug in zijn tijdscapsule “

De lucht boven hen kreeg een vreemde kleur, regen stortte neer en hevige tornado winden onstonden. Tristanique en Misty Glory zochten beschutting. Tristanique hield haar goed vast. Misty Glory was in een shock geraakt en rilde van angst.

Tristanique: “Wat er ook gaat gebeuren, ik blijf bij je “

Misty Glory : ” Ik geloof je”, partner”

Tristanique: ” ik hou van je….Mis..

Misty Glory :….”Mee Rella zo heet ik”

De kerk stond in brand, het dak was ondergekotst, Wang Kee en Lee Sah waren ontploft. Donnie zelf samen met Colin en Muni waren ook de lucht ingegaan. En Dannyboy was ergens anders geteleporteerd..Een absoluut gruwelijk einde van deze wereld. Of was er toch nog hoop?


tijdloos
De Eindeloze Kosmos

Nadat hij weer terug was gebeamd in zijn tijdscapsule, zag hij dat hij aan het landen was. De capsule kwam neer. Vlug stapte hij uit. Dit keer was het anders.Heerlijke geuren en rijke kleuren was de omgeving. Er was een vredige kalme sfeer. Een sfeer die hem raakte in alle facetten. Zijn verlangens en ook zijn gevoel waren 1 geworden met deze omgeving. Zijn hele verleden en zijn toekomst werd hem voorgeschoteld in vorm van bezieling. Het ging diep van bewustzijn tot onderbewustzijn. In alles was hij hier thuis. Het klikte meteen. Hij begreep het niet. Tranen van blijdschap en gelukzaligheid vulden zijn gezicht. zo gebroken was hij geworden erdoor en liet het gewoon gaan. Het was hier waar het om ging. Allerlei engeltjes verschenen ineens. Engeletjes met harpjes die muziekfragmenten speelden . Dannyboy herkende de stukken. Dit waren geluidsfragremten van zijn favoriete liederen! De engeltjes vlogen weg en een silhouette van een vrouw verscheen. Een lichaam als een onsterfelijke en met ogen die van kleur veranderden..Ze glimlachte en gaf Dannyboy een knuffel. Zijn hart werd overspoeld door liefde, zijn ziel gloeide op. Een ongekende gevoel van blijheid.
Deze vorm van liefde raakte zijn ziel…
Dit was geen prinses, ook geen koningin
Maar een godin..

Dannyboy: Psyche!

Psyche: Hallo tijdreiziger, een waar genoegen om je te ontmoeten

Dannyboy : godin van de Ziel , het genoegen is mij wederzijds..wat doe ik hier?

Psyche: je beleving raakt mijn ziel tijdreiziger

Dannyboy: je hebt de antwoorden op mijn vragen?

Psyche: jij bent wat ik altijd al zocht

Psyche maakte een virtuele wolk met haar magische handen en toonde Dannyboy hoe ze niet gerespecteerd werd door haar zussen vanwege haar immense schoonheid.Zelfs Aphrodite de godin van de liefde werd jaloers. Aphrodite stuurde toen haar zoon Eros om Psyche uit balans te brengen. Zelfs hij viel in zwijm van de schoonheid van Psyche. Aphrodite werd toen razend en vond Psyche alleen waardig om met Eros om te gaan als ze vier obstakels kon overwinnen.Zeus hielp haar. Voor de laatste test moest Psyche naar de onderwereld. Charon bracht haar naar Hades en Persephone. Daar stopte Persephone een beetje schoonheid van haarzelf in een box die weer teruggebracht zou worden naar Aphrodite..Toen Psyche terug kwam met de box kon ze de verleiding niet weerstaan en deed Persephone’s box open.Er zat niks in en Psyche stierf.Eros blaaste weer leven in haar en toen werd ze goddelijk verklaard door Zeus.De godin van de ziel was nu een gevestigde naam in het godenrijk…Psyche maakte een knipgeluidje met haar vingers en ging voor Dannyboy staan

Psyche: “wat zie je in mijn ogen”

Dannyboy : ” de vensters …naar de ziel

Psyche : Iedereen wilt een beetje van jouw hebben tijdreiziger. Je hebt hetzelfde als mij. Je word gezien als een lustobject. Een karkas van vlees en bloed om van te genieten. Alleen dat ….er komen nooit gevoelens of emoties bijkijken. Men geeft niks om je liefde en ziel.

Dannyboy bleef aandachtig luisteren naar Psyche. Ze raakte hem kei en keihard met de realiteit. Het is waar wat ze vertelde. Zijn leven bestond alleen maar uit lichamelijk in plaats van geestelijk.Alle relaties die hij gekend heeft waren of in scene gezet of een product van een suikeroompje of suikertante, relativeerde hij. Nooit heeft hij de spontaniteit ervaren om met een gevoelsmens te zijn. Er is nooit sprake geweest van gevoel.Ze had gelijk hij was en is altijd al een lustobject geweest. Dat weet hij . En door de jaren heen heeft hij zijn gevoel weggestopt en zijn liefde verborgen om mee te gaan met de wellust van sex van kortstondige relaties.En dat werkt hem tegen.Het viel hem op dat zelfs met zijn eigen vrouw hij nooit echt liefde heeft gekend behalve het sexuele aspect.



Psyche: Voor mij breng je wel liefde naar mijn ziel en daarom geef ik je iets terug als dankbaarheid.

Dannyboy: Dus daar ging het de hele tijd om, de antwoorden op mijn vragen die op mijn ziel liggen zijn dus te beantwoorden met…Liefde..

Psyche : hetgene waar je naar op zoek bent ben je zelf . De zoektocht naar liefde is de zoektocht naar jezelf..

Dannyboy: mind over body

Psyche: heel goed, In je wellust ga je excelleren tijdreiziger.Je zal strooien met vreugde en bezieling en de verkeerden zullen toehappen Maar wees wel bedachtzaam dat ik over je waak. Ik zal waken over je ziel en je de echte Liefde sturen. Ik ga dit voor je doenโ€ฆDannyboy

Dannyboy : wat ben je van plan?

Psyche : ik heb je capsule nodig , iets rechtzetten in de onderwereld..

Dannyboy : vanwege de box?

Psyche : zij pakte mijn leven ik ga die van haar nemen

Ze stapte in de tijdscapsule en deze verdween in het niets. Dannyboy vegaapte zich aan de vruchten en de kleurrijke natuur om zich heen. De engeltjes gingen door met hun melodien. Hij merkte dat de fruitschaal niet leeg werd.Nadat hij een aarbei nam verscheen er weer een nieuwe. Een oneindigheid van zielsvreugde..Een licht verscheen en uit de tijdscapsule was weer terug. Psyche stapte uit glimlachend..

Psyche : ik heb haar weer jaloers gemaakt

Dannyboy: Wat heb je gedaan?!

Psyche : Ik heb Hades verliefd op mij gemaakt..hem verleid met mijn ziel

Dannyboy : Wow dat zal Persephone niet leuk vinden.

Ze plukte een paar bloemetjes uit de grond en trok haar gewaad uit. Plagend nam ze Dannyboy in haar armen en duwde de bloemetjes tussen haar benen. Ze sloot haar lichaam om hem heen. Hij voelde hoe haar liefde ingestraald werd. Haar omhelsing overheerste de kus die Persephone eerder aan Dannyboy gaf. Dit was liefde van een andere orde. Hij keek in haar goddelijke ogen. Zijn brein kon het amper bevatten. Zijn ziel voelde het. Ze gaf hem een wakend iets mee.Ze gaf hem toen een kus.

De engeltjes werden talrijker en begonnen meer te bewegen. Alle kleuren en melodieen smolten samen in een. Een gloed van zaligheid. Een ultieme gevoel van opluchting..Dannyboy zag dat hij begon te stralen .Alsof er een licht uit hem kwam.Het licht werd steeds feller..en fellerโ€ฆ
Hij deed zijn ogen open.Hij was weer teruggezonden en zat op het foodsquare. De delegatie van EmiLee enterprises zat aan de overkant.Hij heeft al die tijd zitten dromen, merkte hij.Het hele gebeuren was nog niet plaatsgevonden.

Psyche had hem teruggezet.
Hij glimlachte..


The End –

Coming Soon
Eden Part X : Dannyboy Chapter 5









Published by Daniel

Art Model

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started